ruhsuz Oluşturma zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 4, 2007 Seni seviyorsam sana ne...(Friedrich Nietzsche) ben aslında yokum..! ben insanların hayal ürünüyüm...(Friedrich Nietzsche) bir yer ki artık orda sevemiyoruz ordan geçip gitmeli...(Friedrich Nietzsche) asi olmadan cesurum deme..!herşeyini kaybetmeden özgürüm deme(F.N.) mutluluk bile haddini aşarsa azap olur..==>SenekA.. ŞEYTANIN gücü beldedir..==>Hieronimus.. evinden dışarı adım atar atmaz gülmeye başlardı biri..öteki ise ağlamaya..==>Juvenalia heryerde ölüm var Tanrı bol bol veriyor onu..herkes herkesin hayatını alabilir..ama ölümü alınamaz kimseden..binlerce kapısı var ölümün..==>SenekA.... Yaşamak kölelik olur..ölmek özgürlüğümüz olmazsa... kendimizden çok başkalarından yararlanmaya zorlamışlar bizi..!! tanrı beni kendinden korusun..! (montaigne-denemelerden alıntılar) sizde sevdiğiniz felsefi sözleri paylaşın.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Düşünüyorum o halde varım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol Mevlana Hazretleri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 anlatabiliğin karsındakının anlayabıldıği kadardır (mevlana) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Hayat cahilken güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Söylediklerinize dikkat edin düşüncelere dönüşür, düşüncelerinize dikkat edin duygularınıza dönüşür, duygularınıza dikkat edin davranışlarınıza dönüşür, davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşür, alışkanlıklarınıza dikkat edin değerlerinize dönüşür, değerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür, karakterinize dikkat edin kaderinize dönüşür. Mahatma Ghandi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 doğru ve yanlışlarınız sizindir çimlerin üzerine yatıp gökyüzüne baktığınızda dünya sizin doğru ve yanlışlarınızla ilgilenmez tüm bunların ötesinde bir alan var çünkü ve sizinle o alanda buluşacağım biliyorum mevlana celaleddin rumi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 güzel sözler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 "hayat insana istediği rolû vermiyor" bnm sözüm birçok kişide tekrar edmiştir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Wallahi ben en çok "Bana felsefe yapma ulayn!!" sözünü kullanıyorum kavgalar esnasında özellikle :D:D İmzamdakiler niçe'den en sefdiğim sözler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 "İçimizde olan dışımızda olanı yaratır..." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ambitious guest Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Dunyada basarı kazanmanın iki yolu vardr; ya kendi aklından yararlanmak, ya da baskalarının akılsızlıklarından... Zaman paraya benzer, lüzumsuz yere sarfedilmedikçe daima yeter... Baskalarından üstün olmamız önemli deildir.Önemli olan;Dunku halımızden ustun olmamızdr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Söylediklerinize dikkat edin düşüncelepe dönüşür, düşüncelerinize dikkat edin duygularınıza dönüşür, duygularınıza dikkat edin davranışlarınıza dönüşür, davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşür, alışkanlıklarınıza dikkat edin değerlerinize dönüşür, değerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür, karakterinize dikkat edin kaderinize dönüşür. Mahatma Ghandi cok güzeldi saol paylaşım için ilk defa duydum ben bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 "Doğru olduğuna inandığınız şeyi hemen yapınız.Başkaları ne derse desin;aldırış etmeyin..Başarırsınız!!" M.K.Atatürk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 İnsanların sana nasıl davranmasını istiyorsan, sende onlara öyle davran... Her iyiliğin içinde bir kötülük ve her kötülüğün içinde bir iyilik ara... genel budism lafları 3ncü Dünya Savaşında insanlar ne tür silahlar kullanır bilemem ama eminimki ondan sonraki savaşlar taşlar ve sopalarla yapılacak... Albert Einstein Kendini herkese uydurmak için yontmaya koyulanlar sonunda yontula yontula tükenip giderler... Başarılı olmak mutlaka birilerini rhatsız edecektir. Herkesi memnun edeyim diyen, başarısızlığa mahkumdur... Bir adam en çok sevgilisini, en iyi şekilde ailesini, en uzunda annesini sever... KAdın gölge gibidir. Kendisini takip edenden kaçar, önünden gidenin arkasından koşar... Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla imtihan edilir... gerçi konuya ne kadar gitti bu sözler bilmiorm ama bunlar sevdiğim sözler.Bende bunları sizinle paylaşıyım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Kedilere çobanlık olmaz… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Güneşi göremedim diye üzülürsen , yıldızlarıda göremezsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 "Kitaplarım,bana yetecek kadar büyük bir krallıktır." William Shakespeare -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2007 Harita ülke değildir. Alfred Korzybski Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 ben kendimi bildim bileli ne ben beni buldu bende ne de kendim beni buldu kendim de...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 cehalet cüret doğurur........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2007 Dün geçersiz bir çektir. Yarın emre hazır bir senettir. Bugün ise nakittir....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Sonsuzluk yolunda nasıl böyle kolayca ilerlediğine hayret eden birisi vardı;gerçekte hızla bayır aşağı yuvarlanıyordu. Kafka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 zümrüt çayır üzerinde sefa sür iki gün zira senin üzerinde de otlar bitecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2007 A.bir virtüözdür,Tanrı da onun şahidi. Kafka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.