nihtwish Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2006 herkes kendı top 5 ini yassın bakalım kım ne dınlıo evt ben baslıyorum yabancı top 5 : 1 cradle of fıhlt 2 nightwish 3 moonspell 4 lacrımas profundere 5 blackmore's nıght turkçe top 5 : 1 şebnem ferah 2 duman 3 mercan dede 4 bulutsuzluk ozlemı 5 yenı turku evet arkadaslar mutlaka katılım beklıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuck Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 1.BRİTNEY SPEARS 2,BRİTNEY SPEARS 3.BRİTNEY SPEARS 4.BRİTNEY SPEARS 5.BRİTNEY SPEARS BENİM TOP 5 İM BU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 1-ismail yk 2-mahsun (ozellıkle su bı suru kız varya klıpte o şarkı 3-cankan 4-ajdar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 bende yaziim bari 1.blue 2.50 cent 3.black eyed peas 4.dido 5.sean paul türkçe 1.gülay 2.sagopa kajmer 3.fuat 4.fikret kızılok 5.leman sam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 1 eric clapton 2 nirvana 3 Evanescence 4 dire straits 5 blackmore's nıght turkçe top 5 : 1 kayahan-nilufer 2 duman 3 nazan öncel 4 bulutsuzluk ozlemı 5 ruhi su Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 1- bon jovi 2- rem 3- manu chao 4- muse 5- frank sinatra biraz slova kaçtı ama bugunlerde böyle turkçe de ayırt etmem kulagıma guzel geleni dinlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x2772 Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 1.metallica-no leaf clover 2.steve vai-for the love of god 3.yngwie malmsteen-crying 4.jimi hendrix-voodoo child 5.jimi hendrix-hey joe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2006 ALINTI(emre @ 22 08 2006, 22:37 ) 4738[/snapback] 1-ismail yk 2-mahsun (ozellıkle su bı suru kız varya klıpte o şarkı 3-cankan 4-ajdar [/b] emre yıktın beni 1- yeni türkü 2- mfö 3- yanni 4- bon jovi 5- sezen aksu 6- yıldız tilbe ( özellikle eskileri ) 7- Nükhet duru ( ben gene sana vurgunum herzaman hit ) 8- kardeş türküler 9- gülay 10- şebnem ferah 11- özlem tekin bu aralar birde belkıs özener var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 1- sezen aksu 2- sting 3- Loreena Mckennit 4- sertab Erener 5- haluk levent 6- nazan öncel 7- hüseyin turan 8- yıldız tilbe 9- leman sam 10- kayahan 11- yeni türkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 1)cranberries 2)evanescence 3)james blunt 4)apocalyptica 5)green day 1)düş sokağı sakinleri 2)şebnem ferah 3)duman 4)bulutsuzluk özlemi 5)feridun düzağaç 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 ALINTI(dipp @ 23 08 2006, 02:09 ) 4842[/snapback] 3- yanni [/b] yazmayı unutmusum bende... şiddetle tavsiye ederim... aria Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 buaralar en çok hepsi dinliorum gercekten cok superler ozellıkle tempo dıe pepsı reklamlarındakı sarkı benı benden alıo harıkalar!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 ALINTI(emre @ 24 08 2006, 01:09 ) 5035[/snapback] buaralar en çok hepsi dinliorum gercekten cok superler ozellıkle tempo dıe pepsı reklamlarındakı sarkı benı benden alıo harıkalar!! [/b] ismail y k dan iidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2006 ismail yk kelimelerin kifayetsız kalması demektır muzıkte geldıgımız son noktadır ona laf soleyenı yakarım yalnız bılgısayar basında gecırdıgım gecelere gunes gibi doguo benı bıtmek bılmez gulme krızlerıne sokuo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 ALINTI(emre @ 24 08 2006, 01:17 ) 5038[/snapback] ismail yk kelimelerin kifayetsız kalması demektır muzıkte geldıgımız son noktadır ona laf soleyenı yakarım yalnız bılgısayar basında gecırdıgım gecelere gunes gibi doguo benı bıtmek bılmez gulme krızlerıne sokuo [/b] allah belanı versin....gülmen için söyledim acaba YK nın savunması"adam bu sarkıyı soyleyip deşarj oluyor böylece rahatlıyor,daha kötü bir şey yapmıyor.." (okulda allah belanı versin aslında beddua olmasına ragmen sarkıya gonderme yapıp şaka yollu takılma modu da oluştu) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 yakında rahatlayıp deşarj olmak için ellerinde sopalar bir takım vatandaşlarıda arabaların tepesinde görürsek şaşırmayalım ayrıcaaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkan04 Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2006 ALINTI(cancanan @ 24 08 2006, 10:12 ) 5050[/snapback] yakında rahatlayıp deşarj olmak için ellerinde sopalar bir takım vatandaşlarıda arabaların tepesinde görürsek şaşırmayalım ayrıcaaa. [/b] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2006 ilk beş şarkım 1-ime prezikias 2-i eleni i zontohira 3-gönül 4-dido nana 5-keskin bıçak şarkıcılarda ise 1-leman sam 2-sezen aksu 3-ilhan irem 4-kazım koyuncu 5-neşet ertaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2006 yaw noraaaaaaaaaaaa nerden yazdın norra el norra yı şarkının hastası oldum dinlemden duramıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2006 1-gorgonas 2-anathema 3-undeicide 4-angmar 5-proyecto crisis 6-cristina aguleire 7-apocalyptica 8-eagles 9-bob marley 10 ama bir numaram aslında AMDUSCİA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maura Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2006 ben top5 şarkı listemi yaptım 1-led zeppelin-stairway to heaven 2-demonswizards-wicked witch 3-blind guardian-bard's song 4-blind guardian-the eldar 5-pink floyd-wish you were here 5 yetmedi ya...devam edeyim ben dimmu borgir-burn in hell anathema-one last goodbye slayer-disciple beethoven-moonlight sonata deli-ösym götümü ye bob dylan-like a rolling stone rolling stones-paint it black iced earth-ghost of freedom kurban-yalan dostum radiohead-creep him-funeral of hearts acoustic umm bu şarkıların hepsini ayrı ayrı seviyorum bu arada bir de yaşasın anime ost leri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackwitch Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2006 Cradle of Filth =Nymphetamine dark Tranquillity =lethe Slipknot =Heretic Anthem Fear Factory =Damaged Paradise Lost =Rotting Misery 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Witchkraft Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 1-Vibekingz- Like the Wind 2- Nelly Fortado- Promicurise Girl 3- Metalica- Nothing else mathers 4- Sezen Aksu- Istanbul Istanbul olali 5- Herbert Grönemeiyer-Flugzeuge im Bauch Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 TÜRKÇE 1-Düş Sokağı Sakinleri (Murat Yılmazyıldırım (solo) ağırlıklı ) 2-Hayko Cepkin 3-Teoman 4-Umay Umay 5-Özgün şarkılar ( Ahmet Kaya, Grup Yorum, Kızılırmak vs..) YABANCI 1- The Cranberries 2 - Marilyn Manson 3 - Metallica 4 - Era 5 -Evanescence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peace.time Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2006 -Marıyn Manson -Metallica -The Cranberries -Nirvana -The Tea Party -Hako Cepkin -Şebnem Ferah -Duman -Bulutsuzluk Özlemi -Teoman (bunlar sadece bazıları.....) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.