vhercle Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2006 sanırım sensiz bi geceye daha hoş geldim, nedense biraz gerginim,stresim yumruklarımı duvara çiviledi. gözlerim kendini saldı sanırım o an orada değildim. otuz dakka öldüm beş dakika dirildim. göz yaşlarımı yağmur sandım ıslandım meleklerimle fısıldaştım kolonyalarla koklaştım nedense son darbeyi kalbime attım kendimi üç yerimden bıçakladım azami hırs yaptım nedense acımadım kendimle yeminleştim ve dişlerimi sıktım yumruklarımı sıkıp tırnaklarımı kırdım nedense en çok sigaramı aradım tek bi kelime edemedim özür dilerim seni üzmek istemedim en iyisi intihar edeyim dedim, ettim on dakikalık yaşam molası verdim sanki ********te bir serinlik kolası içtim ve sonra ilk uçakla cehenneme indim nedense en çok kusmak istemiştim senden utandım kendimle hiç bu kadar çetin savaşmamıştım kendimden köşe bucak kaçtım yaşama hakkımı sonuna kadar mı kullanmalıyım tanrım? döner başım, akar yaşım, kar tutar saçım, çölde hayratım duvarlar üzerime geldikçe kendime on parmaklı bir surat yaptım!... ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit sor ne zaman vurdun kendini en son katilim oldun her gece nedense!..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2006 Bu adamın sözlerine hayranım... ama bu parçasını ilk defa duydum, nerde bulabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 msn adresini aldım eğer senin için sorun olmazsa ben sana yollarım kuvvet mirayla birlikte sölüyolarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 ALINTI(vhercle @ 30 08 2006, 12:00 ) 6627[/snapback] msn adresini aldım eğer senin için sorun olmazsa ben sana yollarım kuvvet mirayla birlikte sölüyolarım [/b] abi yanlız mail'e yollama. Msn'e ekle beni ordan yolla. çünkü uzun bi süredir mailimi açamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 sagopa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 hey gidi vhercle nerelerdesin;_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mad Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 ben sagopa ve koleranın soğuk küvetine bide bebim öldü şarkısına bitiorum birde rapte mert içgören var pek sewmem ama onun bazı sözleri beni yarıo !sen köpek gibi sewersin oda seni belediye gibi zehirler! birde eksik etek var tabi {{www.youtube.com}} ben bu şarkıyı yazardım ama dinlemesi hoş bir şarkı kız olmasam yazardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 ben sagopa ve koleranın soğuk küvetine bide bebim öldü şarkısına bitiorum birde rapte mert içgören var pek sewmem ama onun bazı sözleri beni yarıo !sen köpek gibi sewersin oda seni belediye gibi zehirler! birde eksik etek var tabi {{www.youtube.com}} ben bu şarkıyı yazardım ama dinlemesi hoş bir şarkı kız olmasam yazardım Erkek olsan da yazamazdın Forum Kuralları müsade etmezdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Sago süperdir ya ama şu son albümde sırf koloyo çalıştı...Bakalım soloyu beklyrm inş bpg gibi bir albüm bizleri beklyr. . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2007 son albüm zaten ikimizi anlatan bir şey adıyla çıktı yani albüm sagonun değil sago kolo ikilisinin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrsdp750 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 yaşama hakkımı sonuna kadar mi kullanmalıyım tanrım!!? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
REALSATAN Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Vayyyy Sago SÖzÜmÜ Lazimmm Sİze Full AlbÜmÜ Yollayim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
REALSATAN Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Sagopa Kajmer BaytaR şarkı sözü Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucuda kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-ı-değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder gözüm gözünden ayrılınca Bendeki aşk altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkıt bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş Dudakların (?) halden çakır keyif dertdaş Gören der ki sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliğinle gelir hüznüm yokluğunda gömülü ölüyüm Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim İlelebette dönmez olsan bil ki yalnız nöbetteyim Hatalarıma savaş açtım her gün farklı kefendeyim Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürürür Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür Gülüşle şen değil gönül bucaklarında harabeler Bu hilekar tavırla geçer fena saatler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
REALSATAN Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Sizleri ölen sayısız insan için 3 dakikalık Saygı duruşuna davet ediyorum. Mermi icad oldu mertlik bozuldu ve merhumlar evin duvarında meçhul Gazi. Mayın şehit Taburu, Mayısta kan yağmuru, düşman uyku mahmuru, dünya kin maduru, sonunda katliam, nerede sağ duyu? Mevzileri nöbet alan Fevziler Feyz alamadan Fethettiler Ahireti,mektupları kayıp, cinayet ayıp ve kültürler bombalandı, kimse sallamadı, Bağdat ateş aldığında kalbim vurgun yedi, güneş doğudan battı. Mumlarınızı yakın, yorgun düştü uçaklar, tebessüm etti tüm sanıklar, Tankları tanımlar tanıklar, yanıklarla dolu topraklar, karamparça bulutlar ve savaş! Yavaş ölüm kaderinin hız kaynağı, telaş pazarı, can kumarı, çıkar savaşları, B52'ler yarıda kesti pişen aşları ve dünya kan deryası, geleceğin bedeli pahalı, duygular yamalı, suçu gelin etseler de kimse güvey girmeyecek, bilirim bu Tarih değişecek ve Tekerrüre dayalı imha Tarihçesi, kurak sevgi bahçesi suya hasret. Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır.[bbummmm] ( yoo Sagopa K. Kuvvet Mira ) Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir ( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ). Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır.[buuummm] ( yoo Sagopa K. ) Kazanılan her Madalyon, mayın tarlasındaki Piyon Askeri Reyona bir şampiyon sıfatıyla koydu bir Galon Kurşun, Hüşu derbeder. Turşu geçmişler ve savaşta Gazi bebekler, tekler kalbimin atışı ve ekler günbatımından Şafağa doğru süre gelen kanlı iklimler. Psikolojisi kaybolan bitkisel yaşamlar, İdeolojisi kuyularda saklı taşbakan kanayan yaraların Ortadoğusundan Güneş battı ve bu şarkının 3Leşi olmalı Bir'Leş'miş o milletler sorgulamalı, bir'leş'miş Amerika yılanları çıngıraklı, amacında yalanları ve kitle imha Dolarları 24 Beat'te tenha Hiphopları. Kinimin Raple yansıyan oluşumları, Kanunları kelepçelemeli ve elemeli eli Zaferi simge edeni ve Eylemini barışa saklayan her bireyi. Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır. [buummm]( yoo Sagopa K. Kuvvet Mira ) Topalla gezen aksamak öğrenir, havanın Kadri yağmurda bilinir hatıra silinir( Sagopa Kajmer, Hey Sago hadi ). Ana gibi Yar olmaz, Bağdat gibi Diyar olmaz ama Bağdat bombalanır.[bummm] ( yoo Sagopa K. ) Hey hadi, hadi söyle, hadi söyle. Kimin yaşıyacağına kim karar veriyor? Kimin ölüceğine kim karar veriyor? Bu savaş anlamsız. Bana bakın burda duruyorum ve üstüme tek bir kurşun bile gelmiyor. Bir tane bile gelmedi Neden!?! Peki neden hepsinin ölmesi gerekiyor? Burda durabiliyorum görüyorsunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
REALSATAN Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Ve bebekler de ölür... Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundcheckindeyim. bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ? Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım. Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum Ve ben bütündüm yarimi sevgilimde bırakıp yarimi sokağa attım Canımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okudu RAP canımsın !... Canıma okudun canıma kastın İçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu bakışlarıyla gizlenirken iz bırakmış anılarıyla sevgili. Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus Anlamak kolaysa bak bi gözümün içine !... Yer mi Len Velet !?!?... Sekiz senemle ben dalaştım kimsecikler yoktu mikrofonu mu buldum İçimi döktüm. Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratıma Gömülü parmak izlerin omuzlarımda Gözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin. Bende ninninim uyu.... [Nakarat] Dayan sabır gerek Yolun uzun, vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu) Bilmecelere ısınamadım (asla)hele de senle ilgiliyse Sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldi İçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarim Parçalandı ellerinde kum duvarlarım Ne hakla yarimi benden aldın ? Yine de bir günahkar göremedim seni Susar dudaklarım susar çocuklarım Bir vahada yolumu kaybettim Susar bu kuru dudaklarım Alışkanlıklarıma yoklama yaptım Girme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atışta gözünün yaşına bakmadan Toz Ol !.... Bende başta bir çocuktum sende oyuncak oldun Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum Alacakaranlık geriye çekti güneşi Bir içim tütün tadın Kadın !.. özün toprağın buruk nefesi Kim der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ? Bir yaz akşamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 bütün sözleri güzel.. Herşey tam ses,müzik... saol paylaşım için.. Yunus özyavuz:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=98TGv3sHXSo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=GYKBalJ0oJA Video da benden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DrEaM Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 benim hayatım rap + sagopa kajmer teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Rapte olmalıydı evet...Güzel bir şarkıdır..Ama sago bu şarkıyla deyim yerindeyse çoluk çocuğun ağzına konu oldu..Aşk evrensel olduğu için millet atladı , aa bende rap dinleyeceğim artık rapçi olcam diye diyaloglar oluştu veletlerde :DYolda beni gören aa rapçi misin abla sago baytar yeah derdi Sinir oldum sonra şarkıya.. Aslında bu şarkıyı yapmasa da bpg gibi şarkılarla devam etse güzel olurdu ya..Neyse bu da güzel bir çalışması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Ben sana katılmıyorum silent corpse.. Evet çoluk çocuğun ağzına sakız oldu ama sevgiliye söylenebilecek en güzl sözleri bu şarkıda duydum (En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım) Güzel bi çalışma.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Evet Vhercle aynen..Bu şarkı ilk çıktığında okuldan gelir gelmez açardım ama itibarını zedelediği için gözümden düştü..Ama güzel sözlerdir...Bir de rapozof ft. raziel -yokluk sahnesi ve saian - al sevglm bununla anne ol şarkısını dinleyeblrsn (adı biraz garip ama şarkı güzel ) ...Reklam gibi oldu ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın paylasım ıcın tsk!ben soyleyecek pek fazla bı sey bulamıyorum! saygı ve sevgılerımle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 sagopa kajmer kolera kuvvetmira hakkında daha fazla bilgi için SagopaKajmer.ORG | Sagopa Kajmer, Kolera, Raffine, Zet, Savaş, Laedri, Kuvvetmira Fan Sitesi a hepinizi bekliyorum Mr.HipHop.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.