schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2007 kenarda köşede kalmış tüm saklı sevdalara... sen şimdi çok uzaktasın aşılmaz dağların arkasında sen şimdi çok yakındasın bir soluk kadar yanıbaşımda saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda. bir uzak kentti yüreğim yağmalanmışım terkedilmişim yağmursuz nisan gibiyim mavi bir bulut bekler gözlerim saklımda sevdan saklımda sevdan saklımda en solumda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 http://www.yasaktube.com/index.php?tag=cevdet+bagca&type=tag Rüzgar olup saçına dokunduysam Yağmur olup gözlerinden aktıysam Yakınım sen uzağım sen olduysan Sana olan sevdamdandır bilesin Dağlarını yol edip gezindiysem Tuzunu yarama melhem bildiysem Yollarına milyon kere öldüysem Sana olan sevdamdandır bilesin Yar diye koynuma seni aldıysam Seninle tutuşup senle yandıysam Günü gelir bir başıma kaldıysam Sana olan sevdamdandır bilesin. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 öfff bee tamda dertliyim ne gitti ama bu sarkı anlatamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Bu çok güzel.. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Ahh ah Aklıma bu şarkıyı getirdi direk; biliyorum sen yine parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda. apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel! bütün parmakların tıkır tıkır işliyor. iştahla biliyorsun, yaşamaktır aşk geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda delice bir yangın parmaklarının buzulunda ah şahrud, her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli! öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında seydunayım gebermişsem kıyında sana olan sevdamdandır bilesin... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Bu da benden olsun.... Nurettin RENÇBER.... http://www.yasaktube.com/index.php?tag=nurettin+ren%C3%A7ber&type=tag&video_id=AUATKeEZR6w 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2008 raskolnikov açtığın bir konuyla da yaraları deşme yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 http://www.yasaktube.com/index.php?tag=cevdet+bagca+bahrevan&type=tag Bahrevan Diyarbakır kokardı saçların, gözlerin Bahrevan Her geldiğinde bana sen, dururdu zaman Firar ederdim gözlerine, mültecin olurdum Ben peşinde rüzgâr olurum Ben peşinde Ferhat olurum Ben peşinde Fırat olurum Sen de Dicle… Gelirsen ayın tam üstünde kederli bir bulut tutamaz gözyaşlarını Harran papatyadan bir gelinlik giyer arsız, zamansız Gelirsen Dersim’e Dersim’e kırlangıçlar geri döner, Munzur gülümser Gelirsen kızıl bir gelincik olup açacak Ararat, Zap sana koşacak durmaksızın Gelirsen Batman’da intihar son kurşununu kendine sıkacak Ani kurtulacak susmaların dilinden Ve Çorum ve Maraş ve Sivas yüzünü yıkayacak yağmurda İçimdeki Kızıldeniz doydu kana Kızılırmak’tan alayım selamını Merhaba de vurulmuş güvercinler aşkına merhaba Ben peşinde rüzgâr olurum Ben peşinde Ferhat olurum Ben peşinde Fırat olurum Sen de Dicle… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 raskolnikov açtığın bir konuyla da yaraları deşme yahu tamam.. bir daha yapmam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2008 oy oyy teşekkurler raskolnikov Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2008 Düslerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben siirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummali gizler büyüttüm Söyleyemedim Sarkilar yazdim sana okuyamadim Hep yanimdaydin oysa dokunamadim Sana ben hayaller düsler büyüttüm Sana ben gözümde yaslar büyüttüm Sana ben hummali asklar büyüttüm Söyleyemedim http://www.yasaktube.com/index.php?tag=s%C3%B6yleyemedim&type=tag Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 ufak bir hatırlatma...ya da benim canımın yanmasının en güzel anlatımı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2009 cevdet bağca - kırgın http://www.youtube.com/watch?v=wGgNUOW-dvc bu da yasaktube http://yasaktube.com/wGgNUOW-dvc!Cevdet-Bagca-Kirgin-Verem-Olsam--izle.html sözleri Derdinden Verem Olsam Tutuşsam Kerem Olsam Sürmem Seni Tenime Yarama Merhem Olsan Kurumuş Yaprak Olsam Bir Çorak Toprak Olsam İçmem Bir Yudum Senden Kerbelada Su Olsan 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2010 kırgını dinlerken; kırgın olmasanız bile sırf bu türkünün yüzü suyu hürmetine kırılabilirsiniz sevdiceğe. Paylaşımın için teşekürler Reskolnikov. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.