ahmetd Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2009 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ; Ben ahmet foruma bir arkadaşımın önerisiyle üye oldum başımdan geçenleri bu foruma konu açarak anlatmamı söyledi bende öyle yapıyorum Kısaca anlatmak gerekirse ne olacağımı önceden tahmin edebiliyorum önceleri tesadüf sandım ama değil her defasında bu oluyor.. kısaca birkaç örnek vereceğim.. Akşam arkadaşlarımla buluşmaya giderken otobus durağına 10-20 metre kala bir otobusun yanasdıgını gordum ama otobusu goremedim tam olarak içimden bu ya benim bineceğim otobusse deyip koşturmaya kalmadan otobusun yanımdan geçtiğini gördüm evet benim bineceğim otobusmuş ( 20 dakikada 1 gelir çok gelmez ) Daha sonra bir arkadaşım akşam x yere gideceğini ve benimde gelmemi söyledi bende pekala dedim arkadaşımla ayrıldıktan sonra gene içimden bir şey arkadaşımın başına sanki birşey gelecek olduğunu söyledi ben aldırış etmedim.. Akşam arkadaşım aradı beni gelmene gerek kalmadı sandalyeden düştüm belim incilmiş dedi adeta şok geçirdim o an.. Bunlar gibi büyük - küçük bir sürü olay geçiriyorum sıkca sizce bunun sebebi ne olabilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 Aslına bakarsanız verdiğiniz iki örnekte beni tatmin etmedi.. Elbette bu seviyede olamayan milyarlarca insan vardır , ama 'örneklerden yola çıkarsak tahmin gücünüz yada halk değimiyle 6. hissiniz güçlü olabilir' derim. tabi çok oluyor demişsiniz, onları gözönüne almak için bilmek gerekiyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
root Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Aslına bakarsanız verdiğiniz iki örnekte beni tatmin etmedi.. Elbette bu seviyede olamayan milyarlarca insan vardır , ama 'örneklerden yola çıkarsak tahmin gücünüz yada halk değimiyle 6. hissiniz güçlü olabilir' derim. tabi çok oluyor demişsiniz, onları gözönüne almak için bilmek gerekiyor.. @nevermore, arkadaşı siteye ben davet ettiğim çünkü ben bir teşhis koyamadım. Buraya kadar dedikleri normal ama ondan sonrasını anlatmıyor. Bende buraya kadar dediğinde 6.hissin biraz kuvvetlidir dedim. Ondan sonra bana içimde hayali arkadaş gibi birşey var dedi. Beni koruyor sanki dedi o kadar riskli işlere felan giriyorum ama bir şekilde kurtuluyorum. Burda bir hadim veyahut koruyucu melek olabilir mi ben bundan şüphelendim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yalnizhuman Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2010 bende bir sey sormak istiorum ben bir insanın bebeginin cinsiyetini (2 aylık ken ) tahmin ettim şimdi diyeceksinki iki secenek var kolay bir olay bu kişinin dogum yapma zamanını saatine kadart bildim bu birinci olaydı ikinci olay : hiç tanimaDIGIM BİR İNSANNIN ismini ,tipini, kişiligini,kilosunu boyunu ... tahmin edebiliyorum . üçüncü olay: hiç girmedigimi bir evin içindeki eşyayı tahmin ettim ve rengini söyledim (mutfak dolabı ve rengi yesildi) dördüncü olay:kişinin cektigi acıyı bende hissediyorum ben mersindeyim ankaradaki insanin mide sancısını hissedebiliyorum . veya giydigi terligin ona verdigi rahatsızlıgı . beşinci olay: bir kişiye örnegin desemki ilişkide bulundugun partnerinle ilişkin 3 ay sürecek 3 ayı bir gün geçmiyo ama bu her zaman olmuyo birde bütün medyumlar beni gördügü zaman bana cok dikkatli bakıyolar bunları bana acıklarsanız cok sevinirim ... şimdiden tşk. ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TuGce97 Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 bende bir sey sormak istiorum ben bir insanın bebeginin cinsiyetini (2 aylık ken ) tahmin ettim şimdi diyeceksinki iki secenek var kolay bir olay bu kişinin dogum yapma zamanını saatine kadart bildim bu birinci olaydı ikinci olay : hiç tanimaDIGIM BİR İNSANNIN ismini ,tipini, kişiligini,kilosunu boyunu ... tahmin edebiliyorum . üçüncü olay: hiç girmedigimi bir evin içindeki eşyayı tahmin ettim ve rengini söyledim (mutfak dolabı ve rengi yesildi) dördüncü olay:kişinin cektigi acıyı bende hissediyorum ben mersindeyim ankaradaki insanin mide sancısını hissedebiliyorum . veya giydigi terligin ona verdigi rahatsızlıgı . beşinci olay: bir kişiye örnegin desemki ilişkide bulundugun partnerinle ilişkin 3 ay sürecek 3 ayı bir gün geçmiyo ama bu her zaman olmuyo birde bütün medyumlar beni gördügü zaman bana cok dikkatli bakıyolar bunları bana acıklarsanız cok sevinirim ... şimdiden tşk. ederim Tırsmaya başladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2011 root; arkadaşının kendisi net bir açıklama yapsa daha iyi anlaşılacak ama onun dışında 6.hissi iş başında. yalnızhuman; 1.olay 6.his 2.olay muhtemelen psikometri okuması,ya da 6.his 3.olay durugörü,ya da küçük nüansla zihin seyahati 4.olay telepatik bağ 5.olay 6.his Benim kanaatim böyle.. Medyum mevzusundaysa muhtemelen auranla ilgili bir durumdur. Onların medyum olduguna emin misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MUSO Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 merhaba banada yıllardır buna benzer olaylar hep olur. ama bu aralar iyice sıklaştı.bunun derecesi neye göre değişiyor. yada bilimsel açıklaması nedir. adam fawer in empati adlı kitabını okudum tabiki o kadar boyutlu birşey olmasada benim yaşadıklarım onların en basitlerinden. düşünce gücü hakkında kitablar okudum . ilk önceleri ben yoğun düşündüğüm için çekiyorum sandım ama bu aralar yaşadıklarım dakikalım olaylar hani ben düşünüpde hemen etkilemiş olamam olacak olanı hissediiyorum. en basitinden bugün uzun süredir kötü rahatsızlığı olan bir dedemiz var mesafeli bir yerde oturuyoruz. benimde sevdiğim biri olduğundan sürekli durumunu sorup duruyordum ümitsiz demişlerdi çünkü. geçen haftada bu kişlierlede hiç konuşmadım. geçtiğimiz cumada bu dedenin akrabası olan biri vardı benim annem kadar sevdiğim bir insan martta kaybettik onuda oraya gittikçe mümkün oldukça ziyaret ediyorum mezarını. o an için aklıma gelmedi ama bugün sabah 11 de birden aklıma düştü uzun süredir soramadım ama dedim aile mezarlığında olmadığına göre daha yaşıyor diye düşündüm daha dakika olmadı o sürekli sorduğum arkadaş abla halil dede salı günü öldü demesinmi şok geçirdim. yine öğlen arası uzun süredir eşimle almayı planladığımız bir beyaz eşya vardı. bugünlerde bitecekti pazarlığı öğlen evden çıktım minibüs bekliyorum yine aklıma düşütü aslında bugün alınsa pazartesiye kadar kurulur diye. hemen telefon geldi eşim hayırlı olsun aldım bugün dedi. yine şok tabi. 3 ay önce bahar temizliği için kadın aldım kadında iş kıyafetinin birini bizm evde bırakmış bende vestiyere kaldırdım3 adırda hergün işyerine getireyimde gelir geçerken alsın kadın diye geçiriyorum içimden. hep unutumyordum. o gün öğlen oraları temizleyeceğim tuttu bir baktım kazak unutmuşum haliyel unutmayaım diye çantama koydum hemen büroya getidim 10 dk sonra kadın büroya çıkıp gelmesinmşikızı evleniyormuş davetiye getirdi. yıllardır görmediğim birileri mesela o an aklıma düşüyor ve 10 dk demiyor tak karşıma çıkıyor. böyle buna benzer o kada çok olaylar varki.. bazen düşünmeyede korkuyorum artık olumsuzlarım gerçekleşirse diye benimle aynı durumda olanlar varmı acaba. paylaşımlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.