schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2009 2009 bitti, 2010 geliyor. Her yeni gün yepyeni bir deneyim bizim için. Ve yaşadıklarımız eğer onlardan ders almasını bilirsek öğretici mesajlar bize. Yeni Yıl'a girerken bilinç, ışık ve sevginin yanımızda olmasını diliyorum. Kendim için daha çok sabır, sükunet ve umut , yaşadığım dünya ve tüm sevdiklerim içinse önce sağlık daha sonra da farkındalık ve hoşgörü diliyorum. Evren, size ona yansıttıklarınızı geri veren sonsuz bir kaynak. Ve bence o aynaya güzel şeyler yansıtmak için geç değil. Barış Hoşgörü Sağlık Huzur Bilinç Sizlerle olsun. Herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 güzel dileklerine ben de katılıyorum. farkındalığımızın yükseldiği bir yıl diliyorum. sevgiyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 sadece özgürlük ve güç istiyorum evrencim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 isterim ki; herşey dile getirdiklerin ve dile getireceğimiz tüm olumlu enerjiler çerçevesinde gerçekleşir.. adaletli, sevgi dolu, güzellikler içinde mutlu bir dünya umuyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 bir kitap daha fazla okuyabilmek adına koskoca yılda bi kaç saat az uyuyabilen insanların arttığı bir yeni yıl olsun . . umarım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 evren, madem o kadar enerjin var, üniversiteyi kazanmamı da olumlu yönde etkile... ha cimrilik yaparsan sen bilirsin. affetmem. ona göre. hadi bay bay. şimdiden mutlu ikibinonlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inspiration Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 2009 bitti, 2010 geliyor. Her yeni gün yepyeni bir deneyim bizim için. Ve yaşadıklarımız eğer onlardan ders almasını bilirsek öğretici mesajlar bize. Yeni Yıl'a girerken bilinç, ışık ve sevginin yanımızda olmasını diliyorum. Kendim için daha çok sabır, sükunet ve umut , yaşadığım dünya ve tüm sevdiklerim içinse önce sağlık daha sonra da farkındalık ve hoşgörü diliyorum. Evren, size ona yansıttıklarınızı geri veren sonsuz bir kaynak. Ve bence o aynaya güzel şeyler yansıtmak için geç değil. Barış Hoşgörü Sağlık Huzur Bilinç Sizlerle olsun. Herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım... ne guzel bir mektup... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 herşeyi herkesin istediği şeklde istediği gibi olmasını haklı ve haksızın ayrıLmasını büyük devletlerin çıkarları uğrana kökenleri farklı insanları birbirine düşürmemesini küçük devletlerinde onlara yaranmak için bu gerçekleştrmemesini herkesin yerinde durmasını nerde nasıl ne şeklde yaşadğını untmamasını cahil kafaların gelişmesini özgürlük,aşk,huzur yani kısaca ii olan şeylerin hepsiinn olmasını istiorum :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.