theangelofdeath Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2009 Gitmek Zor olsada gitmek eylemindeki hal durum Neden böyle bitti olacaktır son sorum Eğer bensem en büyük sorun Gece yarısı uyanıp içtiğim sigaralara beni sorun Bir ses, soluk bekler ayrılık vakti Kelimeler uçar gider atmosferin katmanlarına Şimdilerde sadece şiir yazıyorum seninle olduğum zamanlarıma Gün doğumlarında neşter vuruyorum filizlenen umutlarıma Ve gün batımlarında sigara söndürüyorum işleyemediğim günahlarıma Bulamayacağım mantıklı bir cevap arıyorum ruhumun üstünde Olasılık dışı bir şey vardı sanki hikayenin bütününde Terk ediyordu göçmen kuşlar kenti Yolcu yolunda gerekti, yolcu yolunda güzeldi ayrılık vakitlerinde Engebesiz yollara hasret pusulasız bir yolcuydum Sabahın köründe gece karası gözlerinde kayboldum Ne oldu ne bitti anlamadım Ceplerimde hali hazırda bir cevapta bulamadım Hava ne kadar soğuk olsa da soğuktan değil ayrılık düşüncesinden üşümüştüm Gecenin intihara ilerleyen saatlerinde karanlık dipsiz bir kuyuya düşmüştüm Çıktığımda yalnızlığa bulandım İlk kez gururumdan utandım İsmini her duyduğumda bayramlıklarıyla uyumasına izin verilen küçük bir çocuk gibi çok heyecanlandım Efkar kokan bir gece yarısında Çocukluğumun düşler tiyatrosu odamın beyaz tavanında seni göremedim Artık yoktun ılık bir meltem gibi gitmiştin Seninde en az ve en çok benim kadar sevdiğine emindim Bekledim… Özlenmeden özlersin sandım Bekledim… Bir gün geri geleceğine kandım Bekledim… Bu yalana seni sevdiğimden çok inandım Bekliyorum… Hergün biraz daha ölüyorum… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 mükemmel bi duygu seli akıor şiirinden ... yüreğine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2009 okuyanın yaşadıklarının paralelliği veya hissettikleri ile alakalı teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Vay bee Bir çok güzel cümle yakaladım, hoşuma gitti. Ama acemi olduğun ve yer yer bana göre arabeske kaçan yerler yok değil. Ama daha çok yazarak çok daha iyi işler çıkartacağından şüphem yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dfxtw Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 gayet hoş... hissettiğin ve düşündüğün' her bi'şeyin karşılığına alman dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 a,a,b,b,c,d,e,e,e,f,f,d,f,g,a,a,ı,ı falan filan bazı cümleleri çıkarsan çok uygun kafiye örgüsü bile yakalanabilir ki bunun ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok herhalde.. hem umutlu hem umutsuz duygular ile çıkarmışsın şiiirini ön plana, beklemenin kısa sürmesi dileğiyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 kafiye örgüsü yakalamada sorun yokta çok kafiyeli olduğu zaman tekerleme gibi oluyor basitleşiyor bana göre ondan kaçıyorum kafiyeden ama bi yere kadar tabii ki...cümle içindeki kafiyeler cümle sonundakilere göre daha akılda kalıcı etki bırakıyor ama onları yakalamak zor ve anlamlı kümeleştirmek daha zor yazar burada kırk yıllık şair edasıyla cevap vermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Ben de çok fazla kafiyeden hoşlanmıyorum şiirde Birinci ve İkinci Yeni akımılarını sevmem de bu yüzdendir belki... Yazmaya devam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Çok yakın geldi her bir cümle Kolay gelsin perilerin hep yanında olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Gün doğumlarında neşter vuruyorum filizlenen umutlarıma.. ölmüşsün sen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Gitmek gerekir bazen Nereye gideceğini Ne zaman biteceğini bilmeden Gitmek zorunda kalırsın bazen Gitmeyi kabullenmesen de... Gitmek gerekir bazen Hatıraları salkım saçak bırakarak Ayrılığı tanımlayıp yüreğini acıtarak Gitmek gerekir bazen En yitik gecesinde ömrünün Aldırmadan yüreğine giren hırsıza İnadına suskun inadına ağlamaklı Hem de hemen şimdi İnadına gitmek gerekir bazen İnadına kırılgan Gitmek gerekir bazen Yanlış yollarda yürümeden Yanlış sevdalarda büyümeden Gün ışığı asılmamışken sabaha Kışa sürgün sonbaharlara uyanmadan Gitmek gerekir bazen Yarım kalan şarkılara devam etmeden Tükenmek adına ne varsa yaşadığın Göğsünü çatlatırcasına ağır Bir cinayet gibi korkunç Ve de Mısralara düşmeyecek kadar acemice Gitmek gerekir bazen Anılar pencereden düşmeden Konuşmadan küsmeden Anlatmadın anlatamadığın Hayallerini hiç yaşamadan Bir küfür bile etmeden Aşk adına yaşanmış ne varsa Bırakıp zemheri ayaza Gitmek gerekir bazen 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 gitmek ayrılık değildir, sanılanın aksine meçhule karışmaktır birinin hayatında...gitmek gerekir bazen gerçekleşmesi imkansız hayallerden... kaçmak icab eder bazen seni sebepsiz sevenden... herşeyden çok yalnızlığa sarılıp uyumaktır insanı kahreden... gitmekle ilgili çok hatıra var galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Bu yalana seni sevdiğimden çok inandım Bekliyorum… Hergün biraz daha ölüyorum… acı ... sanki biraz benim içimdekiler gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Gitmek; Bir yolu, bütün dönemeçlerine rağmen kabullenmek demekti Ardın, gözlerimi kamaştırıyor ve yokluğun ağrılarım, yokluğun yoksulluğum oluyor. Esirge kendini ne çıkar! Biten her aşk, kaybetmeye değer... *** Beğendim,paylaştığın için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.