Wasteland Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 1, 2010 Hiç bir şekilde profilime giremiyorum beyaz ekran ve bir sürü kod çıkıyor sanki önbellekden girmişim gibi Gelen kutumada giremiyorum ayarlarada giremiyorum Zorlayinca bu üye kayıtlı bir üyemiz değildir diyor halbuki kaç yıldır kayıtlıyım ne oldu üyeliğimmi yasaklandi acaba lütfen bilgilendirin beni başkalarinin profillerinide göremiyorum mesaj değerlendirmesi yapamiyorum şikayetlendiğimi sanmayin merak ettim bendemi sorun diye Teşekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Aynı sorun bendede var buyuk ihtimalle cogu kişide varıdr sende sorun yok yani korkma : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Malum site de büyük değişiklikler oluyor . Bendeki sorunları saysam haline şükredersin beklemedeyiz kısa sürede rayına oturacaktır herşey . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Anladim Teşkkur ederim iyigecler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 üyelik girişi yapmadan profilime girebiliyorum üyelik girişi yaptıktan sonra profilime giremiyorum:( bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? sitede yöneteci arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 nasıl bilmiyorum ama sorun ortadan kalktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.