cloud_above_myhead Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2010 O, her zaman benimleydi ve beni hiç bırakmadı, Ve her daim aklımdaydı.. Ne zaman bu girdaptan çıksam bir düşüşle yüzleşecektim Sana adını sonra söylerim Çünkü ben seninle ya da sensiz Yalnızlığı yeğlerim Dışarıda biriken kalabalık ne olursa olsun Bizler daima birbirimize eşleşen çiftleriz Teşekkürlerimizi sunmamız gereken birçokları var Ama o an gelip çattığında, Tek sorunum uslubumu takınmamak olacaktır Çünkü o şey bizlere ne verildi ne de öğretildi Ama bizler onu almayı başardık Kendi içimizden.. İşte bu sebeple bizler soylu değil ustayız Zamanı her gelip her çattığında Onu boşa akıtmayarak ve dökmeyerek.. İşte hepsi bu.. Fikrin ta kendisi!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eleonora Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 şiiri bölüp dururken "orası güzel, burası hoş, burası iğrenç" demeyeceğim... hoş şiir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.