sidarta Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2010 Rüya üzerine bir ton yazı, konu, açıklamalar, tanımlar, dualar, görülenler , görülmeyenler vs. tadında bilgiler okuyoruz (burası da dahil)... Peki neden tartışmıyoruz bu konuyu hiç... Bence tüm insanlıkta ortak olan bu yetinin içine derinine neden başka tecrübeler ve teorilerle yaklaşıyoruz... Bunu burada beyin fırtınasına açmak istiyorum ... Sizin hayatınızda ne kadar önemli rüya ve rüya nedir sizce... öğrenilenler mi... Paralel evrenden ruhunuza yansıyanlar mı... gelecek mi... peygamber vs. tarzında ruhani bir yer mi.... geçici ölüm hali mi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 şiddetle bu konuyla ilgilenen biri olarak benim için önemi tartışılamaz herhalde, hatta beni büyüten seziler bile diyebiliyorum. bu konuda bahsettiğin gibi yüzlerce ortaya atılan teori var hatta kimi filozoflar asıl gerçeğin rüya olduğu fikrini bile öne sürüyor bu da yanılmıyorsam entüvisyonizm denen akımın farklı bir dalı..bana göre rüyalar tamamen içinde yaşadığımız kozmonun ayrılmaz bir parçası, aklımızın ve mantığımızın alamadığı asla da alamayacağı bilimsellik.. aslında her rüya bence birer portredir yaşadığın farklı dünyalardan birisi hatta öyle geniş ki içinde bulunduğun evreni bile götürebilirsin bazen oralara.. yada ünlü edebiyatçı molierenin dediği gibi bir ayna.. tamamen seni yansıtır falan filan işte bu konuyu tanrıyla çok bütünleştirirken dinlede bir o kadar ayrı tutuyorum metafizik güçler tarafından yaşamımızda belirlenen yazıları tek değiştirebildiğimiz dünya olarakta yorumlayabilirim.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2010 çok nadir şekilde hatırladığım gerçeklikten kopuk dolayısıyka mükemmel saniyeler ama muhtemelen zihin ve süreçleriyle ilgili bir olgu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 rüya denilen şeyin şahsi olduğu konusunda herkesi hemfikir görüyorum... acaba dünya üzerinde flash forwardta yapıldığı gibi bir rüye forumuoluşturulsa rüyamızda gördüğümüz ve tanımadığımız bir çok kşininn de bizleri aynı rüyada gördüğü olasılığını kanıtlayabilir miyiz diye merak ediyorum ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 sanıyorum ki kanıtlansın konu aynı olursa olsun insanların aldığı psişik enformasyon kişiden kişiye çok çok farklılık gösteriyor her insan aynı durum ve tepkiyi veremez ama prekognisyondan bahsedicek olursak onu ayrı tutmamız gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 bana insanların verdiği isimlerle gelme... prek mrek ... kaç insan üzerinde psişik analiz yapılmış... tarihten başka birşey değildir bildiğimiz ki... yerli bir filmde tarih şöyle anlatılır "gemiş hakkında uydurduklarını insanların inanabileceği biçimde yazarsan buna tarih denir... Hibdistanın pencapından romanyanın dağlarına ... şamanların ateşinden ingilizlerin cadılarına kadar hangisini araştıran bir kurum vardı... hatıratlarla tarih yazılmaz... enformasyon dediğin şeyi bana türkçe söyle.. bilgi denen şeyin de alana göre değiştiğini unutma... kaç kişinin enerjisin hakkında net bilgin var... her gece rüya gören biri olarak... izmlerden istlardan yonlardan uzak bir şekilde tekrar soruyorum ... birey olarak senin için rüya ne veriyor ... amacım dünyanın vurgulamasını merak eden insanlarla konuşmak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Ben rüyalar hakkında ne desem bilmiyorum. Hayra mı yorsam, şerre mi koysam, boş mu versem... Bir gün rüyama ak sakallı insanlar girip beni camiye davet ediyor, bir gün rüyamda selda bağcan'la master of puppets söylüyorum, vodka'nın yanında redbull'u kaçırmışsam da başka başka şeyler.. Dolayısı ile bilemiyorum. Dolayısı ile çözemiyorum. Rüyalar aleminde neler oluyor? Sen beni istersen çok rahat kandırabilirsin bu konuda yani. Bilmiyorum çünkü. Her rüyadan uyanışımda farklı şeyler düşünüyorum kısaca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 merak etmedin mi düşünmedin mi hiç uyanınca.. ben her gece düzenli olarak rüya görüyorum... merakım gerçekten neden oluşturuyoruz bütün bu zaman atlamalarını... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Düşündüm. Yani şimdi saç&sakallı amcalar camiye davet ettiğinde psikolojik olarak etkilenmiştim. Gecenin 3'ydü odada tektim. Normalde tırsmam hmps beybi ama boş bulundum. Lan olum dedim, bu sağatten sonra tevbe etsem acaba affolurmuyum dedim. Sonra vazgeçtim. Ben sınırı geçtim (:. Şimdi burada bir mesaj var diye varsayalım. Selda Bağcan'la Master of Puppets söylememde nasıl bir mesaj var ? Bu asıl bir halet-i ruhiye, bu nasıl noksan-i sıhhiye... Anlamsız işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 hepsinden bahsedelim ortak bi kanı... gerçekten selda bağcan mı yoksa senin algın ona mı izin verdi... şarkı master of puppets mı yoksa senin zihnin ona mı kenetli... bilmediğiniz dilleri bilmediğimiz kişilerine ile birleştiriyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 en basiti haberci rüyalar dediğimizde içine prekognitiften ilham rüyalarından veya visio vb. yer verir. bunları ayırabilmek için lugatımızı geliştirmemiz gerekiyor. enformasyon? bilgi vermektir bunların hepsi zaten dünyayı evreni içeriyor sanırım? tarihe bakarsan rüyalar hakkında yüzlerce felsefik bilimsel her türlü analiz yapılmıştır freud, jung üstelik hipokrattan tutta aristoya kadar.. gidebildiğimiz en uç noktalara kadar gittiğimizi düşünüyorum.. hadi dediğine birer örnek olsun daha açıklayıcı anlatmış olayım thisman diye ortaya atılan şu sıralar herkesin rüyasında gördüğü adam vardır biliyorsun ben bunu bile ‘’kahinlik işi olarak’’ yorumluyorum bu adamı görenler bile aynı rüyayı birebir görmüyor kimi yürüyor kimi kaçıyor kişiden kişiye farklı verilen ve alınan mesajlar çok farklı. benim için rüya? sanat yapmamı sağlıyor, gelecek bazı tepkiler hakkında önceden önlem almama yarıyor veya merak ettiğim herhangi bir konuyu açıklıyor bu yüzden bir sürü şey veriyor.. tamamen gelecek diyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2010 kalıplarda kalmışsın ... sanatında baiarılar diyorum ama gördüklerininn ne kadarı gerçek ne kadarını sen katıyorsun bilmiyorsun bunu bile sorgulamıyorsun sanırım ... sadece tavrın ve bakış açın benimki ile uyuşmuyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Uyanıkken nasılda derin uykudasınız. ve asıl karmaşa rüya ile gerçek arasında sıkışıp kalan rüyasını sorgulayan kişilerin çokluğu . . Herkesde bir rüya sorgulaması mevcut , neden önce hayatınızı , kendinizi sorgulamıyor da rüyaları sorguluyorsunuz ki ? Ters çevirin madalyonu . Gerçek dediğiniz yaşanmışlıkdan ibaret sadece . Yarın yaşayacağınız şeyleri bilmeden gerçekliğini tartışamazsiniz bu yüzden rüyaların size yol göstermesi için önce yarınınızı bilmelisiniz . Mümkün mu ? Hayır değil. . . Dün rüyamda şunu gördüm bu gün bu oldu demek ruyada geleceği görmek demek değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.