Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 5, 2007 Arkadaşlar kitabı henüz bitiremedim ama en kısa zamanda forumda paylaşmak istedim.O yüzden sadece kitabın arka kapağındaki yazıyı aktarıyorum.Kitap Atilla İlhan'ın işgal dönemini anlatıığı bir senaryo: "Evet,benim nâçiz vücûdum...Bir gün elbet toprak olacaktır...fakat Türkiye Cumhuriyeti....ilelebet payidar kalacaktır." İşgal Kuvvetleri'nin İstanbul'a girişi ile açılan O Sarışın Kurt,Atilla İlhan'ın kaleminden Lozan'dan Terakkiperver Cumhuriyet Fırkasına,Cumhuriyet'in ilanından İzmir suikastine Cumhuriyetimizin kuruluş yıllarını,bireysel ve toplumsal coşkuları ve acılarıyla gözlerimizin önünde canlandırdığı,yüreğe işleyen olağanüstü görsellikte bir destan.... O Sarışın Kurt,Selim İleri'nin Sunuş'undaki ifadesiyle,"Atilla Ağabey'in","siyasal düşüncesinin en büyük kahramanı" için "yazarlığının en büyük eserlerinden biri"...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.