Ezgin Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2010 Sitenize üye oldugumdan beri çıkmak istemiyorum gerçekten okudukça araştırdıkça ögrenicek ve ilgi çekicek konularınız ve emekleriniz var sizlere teşekkür ederim, bu emeklere az bile Herkeze bolca mutluluklar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 bende şimdi düşünüyordum böyle bir konu açsam ne olur diye Sana ve seni kurmayı düşünenlere teşekkürler Gnoxis iyiki varsın Gerçekten çok geliştirici bir site Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2010 Geç oldu galiba ama bende buradan teşekkür ediyim Goxise bana harika arkadaşlar verdiği için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.