ArchangeL Oluşturma zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 5, 2007 1-Siyah renkli kuğu 2-Vaşak 3-Kurt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 karga,karga,karga.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 İsterseniz sevdiğiniz özelliklerinide ekleyin… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 yılan kurt kedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 bombay kaplani su samuru makak maymunu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 ben hayvanları sevmem onlar beni sevmezler zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 örümcek,, köpek,, oynamayı sevdiğim;civciv & tavşan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 kaplan ceylan penguen En nefret ettiğim ise fare'ler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 kaplan ceylan penguen En nefret ettiğim ise fare'ler ... beyaz fareler sevimli oluyo ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 beyaz fareler sevimli oluyo ama Beyaz siyah ayırmam ben , hepsinden komple nefret ediyorum Tiksiniyorum görünce ya , pislik iğrenç yaratıklar gibi geliyorlar bana, ne kadarda sevmiyormuşum ya bütün kinimi kustum farelere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 ben bi kez yeni doğmuş fareleri avucuma almıştım,,sıcacıklardı,,görsen hiç iğrenç yanları yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2007 ben bi kez yeni doğmuş fareleri avucuma almıştım,,sıcacıklardı,,görsen hiç iğrenç yanları yok:) Yeni doğanları öyledirde büyüdükleri zaman bir tuhaf oluyorlar , ben hiç avucuma alacağımı zannetmiyorum bana biraz tiksindirici geliyorlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 bebek olan olan her hayvanı severim herhalde..bebekken çok şirin oluyolar sevmemek elde değil:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 kedi kedi kedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXoRCisT Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 tavşan at kedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 kedi yılan ve karga... hepside çok asil geliyor bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 kedi baykuş kurt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2007 kogala melek keçisi hemstır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 orangutan dinazor yarasa vahşi kedi kedi kedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2007 kuş kedi balık(özgürce yüzen ve uçan canlılar yani uçmak için kanat takmayan, yüzmek için ya da dalmak için tüp kullanmayan canlılar ve araya da kediyi koyuyorum:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bedel Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 insan,maymun,köpek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 balinalar....dıger ıkıyı bulamadım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 manda yunus kuzgun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 kedi köpek papağan ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revenge Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 karga siyah mamba kedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.