Secret_Sun Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2010 sanırım yeni sistemin azizliği yüzünden bir süre daha açmak istediiğim konuları askıya almakta yarar var.. şikayet edip sıkıştırmak da istemiyorum.. (acaba şuan yaptığım ne?? :Dhem yapar mıyım öyle şey.. aaa.. ) neyse.. pc. karşısında uzun geçen zamandan sonra bir sitede bulduğum komik resimler arasından seçtiklerimi eklemek istedim.. sonuç olumsuz.. sürekli hata mesajı ile karşılaşmaktan başka birşey elime geçmedi.. ''10 satırdan fazla .......'' öyle birşeyler.. resimlerin sayısınını azalttım.. yine aynı mesaj.. 3-5 resim ekleyip de tekrar tekrar mı konu açmam gerek? (açıkcası hiç işime gelmiyor..) sanırım eski sistemi özledim.. (adminlerin çabalarına ve emeklerine saygı duyuyorum.. bizler için en iyisini yapmaya çalıştıklarını da biliyorum..) herşey daha bir kolaydı... resim eklemek, yazının boyutunu,rengini.. vs değiştirmek.. umarım eski sistemdeki özellikleri bu sistemde görebiliriz...:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Affına sıgınarak yazıyorum resimlerini internette upload ederek koysan mesela en saglamı imageshack.us link olarak yapıştırman daha kolay olur ne dersin ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Affına sıgınarak yazıyorum resimlerini internette upload ederek koysan mesela en saglamı imageshack.us link olarak yapıştırman daha kolay olur ne dersin ? öneri için çok teşekkürler.. resimler zaten başka bir sitede.. linkler sağlam... ama fazla sayıda resim ekleme gibi bir şansım yok.. (?) biraz uzun bir yol.. (önce siteden resimleri download edip sonra imageshack'le tekrar upload etmek...) imageshack işe yarar mı diyosun?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Resimleri üzerine tıklayıp kaydedip, yükleyebilirsin aslında bu siteye direk yüklemekten daha iyi mageshack.us aldıgın linkleride yapıştırırsın sayfaya olur biter belki dolangaçlı geliyo ama bi başladın mı daha kolay olucagı kesindir eminim ben 9 senedir bu işlemle idare ediyorum kullanışlı... bu arada o siteden istedigin kadar upload edebilirsin sınırı yok yani...sınır sensin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Resimleri üzerine tıklayıp kaydedip, yükleyebilirsin aslında bu siteye direk yüklemekten daha iyi mageshack.us aldıgın linkleride yapıştırırsın sayfaya olur biter belki dolangaçlı geliyo ama bi başladın mı daha kolay olucagı kesindir eminim ben 9 senedir bu işlemle idare ediyorum kullanışlı... sistem henüz tam yapılandırılmış değil.. bu yöntem işe yarayabilir de.. deneyip görmek gerek.. ama ancak yarın.. tek tük resim ekleyebilirim.. ama.. (sanırım daha önce açtığım konuda 5-6 resim vardı..) 20 (+ biraz daha fazla olabilir) kadar ekleyecektim.. olmadı.. 10'a düşürdüm.. belki boyutlarla alakalı da olabilir bilemiyorum.. yardım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2010 Bak imageshack.us dan ekledigin zaman ne sayı nede boyut derdin olur gerçekten daha kolay bunu görüceksin buna inanıyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.