Jump to content

Yeni Sistem ve Resim Ekleme Sorunu..

Secret_Sun

Önerilen Mesajlar

sanırım yeni sistemin azizliği yüzünden bir süre daha açmak istediiğim konuları askıya almakta yarar var.. şikayet edip sıkıştırmak da istemiyorum.. (acaba şuan yaptığım ne?? :Dhem yapar mıyım öyle şey.. aaa.. :p)

neyse.. pc. karşısında uzun geçen zamandan sonra bir sitede bulduğum komik resimler arasından seçtiklerimi eklemek istedim.. sonuç olumsuz.. sürekli hata mesajı ile karşılaşmaktan başka birşey elime geçmedi.. ''10 satırdan fazla .......'' öyle birşeyler.. resimlerin sayısınını azalttım.. yine aynı mesaj.. 3-5 resim ekleyip de tekrar tekrar mı konu açmam gerek? (açıkcası hiç işime gelmiyor..) sanırım eski sistemi özledim.. (adminlerin çabalarına ve emeklerine saygı duyuyorum.. bizler için en iyisini yapmaya çalıştıklarını da biliyorum..)

herşey daha bir kolaydı... resim eklemek, yazının boyutunu,rengini.. vs değiştirmek..

umarım eski sistemdeki özellikleri bu sistemde görebiliriz...:(:(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Affına sıgınarak yazıyorum resimlerini internette upload ederek koysan mesela en saglamı imageshack.us link olarak yapıştırman daha kolay olur ne dersin ?

öneri için çok teşekkürler.. resimler zaten başka bir sitede.. linkler sağlam... ama fazla sayıda resim ekleme gibi bir şansım yok.. (?)

biraz uzun bir yol.. (önce siteden resimleri download edip sonra imageshack'le tekrar upload etmek...) imageshack işe yarar mı diyosun?? :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Resimleri üzerine tıklayıp kaydedip, yükleyebilirsin aslında bu siteye direk yüklemekten daha iyi mageshack.us aldıgın linkleride yapıştırırsın sayfaya olur biter belki dolangaçlı geliyo ama bi başladın mı daha kolay olucagı kesindir eminim ben 9 senedir bu işlemle idare ediyorum :D kullanışlı...

bu arada o siteden istedigin kadar upload edebilirsin sınırı yok yani...sınır sensin:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Resimleri üzerine tıklayıp kaydedip, yükleyebilirsin aslında bu siteye direk yüklemekten daha iyi mageshack.us aldıgın linkleride yapıştırırsın sayfaya olur biter belki dolangaçlı geliyo ama bi başladın mı daha kolay olucagı kesindir eminim ben 9 senedir bu işlemle idare ediyorum :D kullanışlı...

sistem henüz tam yapılandırılmış değil..

bu yöntem işe yarayabilir de.. deneyip görmek gerek.. ama ancak yarın.. :) tek tük resim ekleyebilirim.. ama.. (sanırım daha önce açtığım konuda 5-6 resim vardı..) 20 (+ biraz daha fazla olabilir) kadar ekleyecektim.. olmadı.. 10'a düşürdüm.. belki boyutlarla alakalı da olabilir bilemiyorum.. yardım için teşekkürler.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...