Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 7, 2010 Yılın ilk UFO'su sahnede! Bursa'nın İznik ilçesinde emekli bir polis memuru, gölde gezerken gökyüzünde görüp UFO olduğunu düşündüğü cismin fotoğrafını çekti. http://img5.mynet.com/ha5/b/bursa-ufo.jpg İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden emekli polis memuru 52 yaşındaki Şerafettin Solak, İznik Gölü civarında gezerken saat 15.30'da havada yuvarlak bir cisim gördü. Cep telefonuyla cismin fotoğrafını çeken Solak, "Gölde yürüyüş yaparken bir anda ses geldi, kafamı semaya kaldırdığımda yuvarlak bir cisim gördüm. Bunun UFO olduğuna yüzde yüz eminim. Hemen cep telefonumla resmini çektim. Çok heyecanlandım" diye konuştu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pist Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Bende nerede kaldı bunlar diyordum, işin ilginç yanı bizim ülkeyi ziyaretleri diğer ülkelere nazaran gün geçtikçe artıyor, Avrupadan sonra şimdide dünya dışı yaşam gözünü dikti güzel yurduma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 çok küçük kalmış görüntü ...Kumburgaz'dan sonra tat vermedi...ama bu sene özellikle yaz aylarından sonra yoğunlaşan bir iletişim olabilir dünyadışılı arkadaşlarla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Hayırlısı... Yakın zamanda toplu iletişimler bekliyorum e halıyle 2012 hergün dahada yaklaşıyor... Artık zamanı geldi Ama hala göremedim! :/ Hep demişimdir; i want to believe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 bu arada photozoom programı sayesinde fotoğrafa yakından baktım işte görüntü: http://img96.imageshack.us/img96/5948/adszdz.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 imzamdakine ne kadar benziyor değil mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2010 imzamdakine ne kadar benziyor değil mi ben de ona dikkat etttim :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
strider0084 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 uzun zamandır siteye girmiyordum baska forumlar tat vermiyor çalıştığım için yorgun argın eve zor atıyorum kendimi bilgisayarı bile açasım gelmiyor herkese tekrardan selamlar ufo ya benziyor gercekten guzel paylasım tesekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isim2504 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Bence tedbir almalıyız uzyda birçok canlı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 ne için tedbir almalıyız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isim2504 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Uzaylilar var (bence:/) ve teknolojilerinin ne durumda olduğu hakkinda fazla birşey söyleyemeyiz.belki yarin belki yarindanda yakin saldirabilirler bence amerika nin böyle bir projesi var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 sen dünyalısın dünya uzayda o halde sen uzaylısın xxxxxx bu düşünce biçimi her konu için sorunun kökenini oluşturmuştur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isim2504 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 EVET BEN ONU HERKESE SÖYLÜYORUM... xd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 senin dediğinle benimki oldukça farklı şeyler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 ya eğer dünyadışı varlıklar bize saldırmak istese şu ana kadar yaparlardı Saçmalama Allasen şimdi neden düşman ilan ettin hem tedbir alsanda nasıl bir tedbir alabilirsin ki?? Korkunç bir film 3teki gibi bodruma mı saklancaksın? Eğer saldırmak gibi bi niyeti olsa insan ırkını ortadan kaldırmaları 2 dk dan fazla sürmezdi Azcık Haktan Akdoğan dinle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2010 vay be ufo sezonu acıldı hadı hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Neden hemen uzaylı diyorsunuz belki dünyanın altından geliyorlar. Hem o kadarda şaşırmamak lazım Ben yazın en az 10 tane gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gnowee Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Zaten koca evrende yalnız olduğuna inanan arkadaşlar parmaklasınlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satelcom Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yahu bu ufolarda 70 yıldır görünürler,herkes görür nedense hiç dünyaya inip insanlarla tanışmazlar.Herhalde teknolojileri yetersiz inmeyi beceremiyorlar.herkes mu ve atlantisden bahseder ama okyanusun en derin noktalarına bile inip araştırma yapabilen denizaltılar ve bilim adamları titanici bile bulurlar ve nedense mu ve atlantisi bulamazlar.biz insanlar her duyduğumuza ve okuduğumuza hiç muhakeme etmeden ispat aramadan,sorgulamadan inanmak için programlanmışız sanki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Yahu bu ufolarda 70 yıldır görünürler,herkes görür nedense hiç dünyaya inip insanlarla tanışmazlar.Herhalde teknolojileri yetersiz inmeyi beceremiyorlar.herkes mu ve atlantisden bahseder ama okyanusun en derin noktalarına bile inip araştırma yapabilen denizaltılar ve bilim adamları titanici bile bulurlar ve nedense mu ve atlantisi bulamazlar.biz insanlar her duyduğumuza ve okuduğumuza hiç muhakeme etmeden ispat aramadan,sorgulamadan inanmak için programlanmışız sanki. Neden kendilerini düşman belleyen insanların yanına insinler ki ? Onlar bizi gözetliyor. Atlantis ve Mu Kıtası hakkında da ; Yer kabuğu sürekli yer değiştiriyor, bu olay olmasa bile akıntılar ve doğal olaylar o kalıntıları nasıl etkilemiştir haberin var mı ? Titanik tarihten önce mi battı yoksa 100 yıl önce mi ? Tabi bunlar benim düşüncelerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.