Jump to content

2010'un ilk UFOsu sahnede

Ashtar Sheran

Önerilen Mesajlar

Yılın ilk UFO'su sahnede!

Bursa'nın İznik ilçesinde emekli bir polis memuru, gölde gezerken gökyüzünde görüp UFO olduğunu düşündüğü cismin fotoğrafını çekti.

http://img5.mynet.com/ha5/b/bursa-ufo.jpg

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden emekli polis memuru 52 yaşındaki Şerafettin Solak, İznik Gölü civarında gezerken saat 15.30'da havada yuvarlak bir cisim gördü. Cep telefonuyla cismin fotoğrafını çeken Solak, "Gölde yürüyüş yaparken bir anda ses geldi, kafamı semaya kaldırdığımda yuvarlak bir cisim gördüm. Bunun UFO olduğuna yüzde yüz eminim. Hemen cep telefonumla resmini çektim. Çok heyecanlandım" diye konuştu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

uzun zamandır siteye girmiyordum baska forumlar tat vermiyor çalıştığım için yorgun argın eve zor atıyorum kendimi bilgisayarı bile açasım gelmiyor herkese tekrardan selamlar ufo ya benziyor gercekten guzel paylasım tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya eğer dünyadışı varlıklar bize saldırmak istese şu ana kadar yaparlardı

Saçmalama Allasen :D şimdi neden düşman ilan ettin

hem tedbir alsanda nasıl bir tedbir alabilirsin ki??

Korkunç bir film 3teki gibi bodruma mı saklancaksın?

Eğer saldırmak gibi bi niyeti olsa insan ırkını ortadan kaldırmaları 2 dk dan fazla sürmezdi

Azcık Haktan Akdoğan dinle :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yahu bu ufolarda 70 yıldır görünürler,herkes görür nedense hiç dünyaya inip insanlarla tanışmazlar.Herhalde teknolojileri yetersiz inmeyi beceremiyorlar.herkes mu ve atlantisden bahseder ama okyanusun en derin noktalarına bile inip araştırma yapabilen denizaltılar ve bilim adamları titanici bile bulurlar ve nedense mu ve atlantisi bulamazlar.biz insanlar her duyduğumuza ve okuduğumuza hiç muhakeme etmeden ispat aramadan,sorgulamadan inanmak için programlanmışız sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yahu bu ufolarda 70 yıldır görünürler,herkes görür nedense hiç dünyaya inip insanlarla tanışmazlar.Herhalde teknolojileri yetersiz inmeyi beceremiyorlar.herkes mu ve atlantisden bahseder ama okyanusun en derin noktalarına bile inip araştırma yapabilen denizaltılar ve bilim adamları titanici bile bulurlar ve nedense mu ve atlantisi bulamazlar.biz insanlar her duyduğumuza ve okuduğumuza hiç muhakeme etmeden ispat aramadan,sorgulamadan inanmak için programlanmışız sanki.

Neden kendilerini düşman belleyen insanların yanına insinler ki ? Onlar bizi gözetliyor. Atlantis ve Mu Kıtası hakkında da ; Yer kabuğu sürekli yer değiştiriyor, bu olay olmasa bile akıntılar ve doğal olaylar o kalıntıları nasıl etkilemiştir haberin var mı ? Titanik tarihten önce mi battı yoksa 100 yıl önce mi ? Tabi bunlar benim düşüncelerim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...