emirhancan Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2010 bu çalışmanın amacı üzerimizdeki negatif etkilerden kurtulmak. sol elimizi alnımıza koyuyoruz ve üzerimizdeki negatif enerjinin elimize toplandıgını düşünüyoruz.bunu nezaman durmamız gerektiğini hissedene kadar yapıyoruz.bir nehir düşünüyoruz sol elimizi o nehirin içine sokuyoruz ve negatif enerji nehirle beraber sonsuza akıp yok oluyor. sonra sağ elimizi alnımıza koyuyoruz ve negatif enerjinin bıraktıgı boşlukları beyaz ışık ile dolduruyoruz auramızı temizlemek içinde sol elimizi sol tarafımıza doğru acıyoruz negatif enerjiyi topluyor .bunu nezaman durmamız gerektiğini hissedene kadar yapıyoruz. sonra tekrar bi nehir düşünüyoruz ve sol elimizi sokuyoruz sonsuza akıyor ve yok oluyor . sonra sağ elimizi sağ tarafımıza doğru açıyoruz negatif enerjinin bıraktıgı boşluklara beyaz ışığı dolduruyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PsiJhicq Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2010 Sağolasın (F) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2010 Her ne kadar genelde pozitif olsam da arada ihtiyacım oluyor negatif etkilerden kurtulmaya. Sağol paylaşımın için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2010 bu sınav döneminde benim için çok hayırlı bi paylaşım oLmuş saoL :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2010 teşekür ederim arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 benimkisi başka bir yöntem müzikle meditasyon yapıyorum , yada nature sound theraphy kullanıyorum negatif enerjimi yok etme komutunu seçiyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2010 hmm...hiç duymamıştım..ama nehir deniz vs. gibi su birikintilerinin insanın ruhunu arındırdğı (?!) gibi bi şeyler okumuştum.. teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaJmEraN Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2010 Nehiri düşünmeyelim ya Yaz gelsin ki geldiğinde tatil ve deniz oo tamamdır ya Bundan öte negatif etkilerden arınma yöntemi mi olur Şaka bir yana paylaşım cidden harika hayat bizleri fazlasıyla yoruyor bu iyi gelecektir Paylaşım için tşk.Ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.