nevermore Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2010 http://img21.imageshack.us/img21/6693/gzellik.jpg Yukarıdaki tılsım kadınlar içindir bir kağıt üzerine çizilip üstünüzde taşıyabilirsiniz yada bir gümüşe işletip aksesuar olarak kullanabilirisiniz hint tılsımdır. hint tılsımlarında tanrılar tanrıcalar ve kutsal varlıklar tılsımlarda sıkca kullanılır burdaki fiğür ise bir hint kadınıdır. kutsal bir değeri yoktur yanlızca güzelliği temsil etmektedir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Şahaneymiş bu. Sağol paylaşım için. İşe yarayacaktır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Şahaneymiş bu. Sağol paylaşım için. İşe yarayacaktır.. Umarım işinize yarayacaktır teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 keşke ittiyacım olsaydı..ne kadar daha güzel olabilirim ki di mi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 güzel paylaşım sağol ihtiyacı olanlara çok yarıcaktır eminim :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 bunun samimiyet için olanı varmı gördüğüm kadarıyla o daha lazım ahahah + paylaşım değerli kaydediyorum pc'ye tekrar tekrar sağolasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowmls Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Deneyen olursa ltfenn sonuÇlariniii yazsin! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 keşke ittiyacım olsaydı..ne kadar daha güzel olabilirim ki di mi? böyle yüksek özgüveni olan insanları seviyorum ve haklısın katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2010 senin de yok şekerim ittiyacın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 herkezın kendıne gore bır guzellıgı vardır mutlaka fakat yer cekımı en sonunda kazanıcak bunu bılmekte fayda var dunyanın en guzel kadınıda olsan gecıcı hepsi suan da kımsenın ıhtıyacı omasada ılerıde bu guzellıkten eser kalmayacak vitrin biryere kadar vitrine gelen vitrindeki şeyler kotulesınce cekıp gıder ...yuregın guzellıgı herzaman en ıyısı....cunkı yurek yer cekımıne yenık dusmez.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Güzellik tılsımı değilde şans için bi tılsım olsa hiç fenaa olmaz hani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 bunu çıkartsak işe yararmı gene yoksa çizmek zorundamıyız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Fotoğrafta bir sorun mu var, yoksa bende mi açılmıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Ya bunun erkekler için olanı yok mu yaw? Bende acayip yakısıklılık takıntısı var da ondan soruyorum:D Sürekli aynaya bakıyorum yakışıklı olduğum halde..Öyle işte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tgcald Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 :huh::huh:evt yaa aclmdı ftogrf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackConvict Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Konuyu caydırmış gibi olmayayım ama şunu unutmayın lütfen.Aslında her kadın güzeldir.Fakat tek fark bakımlı kadın vardır ve bakımsız kadın vardır.Bunu unutmayın.Ayrıca arkadaşlarımız bilgileri paylaşıyorlar sonuçta amaç bilgi.Ama herşeyinde büyüsünden faydalanmayın bence.En güzeli doğallık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dioJen Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 merhabalar ben erkekler için bir güzellik büyüüsü arıyorum %100 işe yarayablıcek ılla wıccan olmamızı gerektrmck turden brsyler yardmcı olablrmsnz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
megandicle Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 yazıcıdan çıkartsak olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 yazıcıdan çıkartsak olur mu? Olur hatta bi kolye üzerine işletin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowmls Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Yıllar önce üzerimde taşıyıp baya etkisini gördüğüm bir tılsımdı şimdi dövmesini yaptırmak istiyorum fakat resim açılmıyor hiçbir yerde de bulamıyorum. Yardımcı olabilecek birileri var mı aceba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XunHua Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2019 Fotoğrafı atabilecek var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DANCING WITH WITCHES Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2019 http://img21.imageshack.us/img21/6693/gzellik.jpg "yukarıdaki tılsım" derken, ben göremedim bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
occulist Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2019 @nevermore resim gitmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aşk Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2021 resim açılmıyor yardımcı olur musunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aşk Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2021 27.08.2019 - 16:59 tarihinde, DANCING WITH WITCHES yazdı: nevermore yazdı: http://img21.imageshack.us/img21/6693/gzellik.jpg "yukarıdaki tılsım" derken, ben göremedim bunu. açılmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.