nevermore Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2010 Mor yada civit bir kumaş kullanıp gümüş renkli bir kordonla bağlayın. -1 ölçü defne -1 ölçü tarçın -1 ölçü lavanta nanesi -1 ölçü biberiye -1 ölçü kekik Psişik gelişim sağlamak için bunu 1 ay boyunca sürekli üstünüzde taşıyın ve yastığınızın altna koyarak uyuyun. Majiyi arttırmak için bulabilirseniz 5 üvez yemişi ve üvez ağacından düşmüş bir dal parçasıda ekleyin. üvez yemişi böyle birşey aktarlar bazen kandırıyor da sonra yanlış şeyler oluyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Teşekkürler de aktarlar kandırıyor farklı şeyler oluyor derken hani ters bir durum olmasın şaka bir yanada teşekkürler yapıcam umarım etkili olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 Aktarların hepsi bitkiler konusunda yeterli bilgiye sahip olmuyor benzer özellikli benzer bitkileri satabiliyorlar yada ... Da aynı etkilere sahip diyerek veriyorlar (novaljin yerine başka ağrı kesici almak gibi) ama tılsım ve maji uygulamalarında bu önemli ve ciddi bir konu yararlı olması sizin inanamız ile ilgili . . Başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 peki witchcraftlıkla uğraşmıyan biri bunu yapabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2010 (düzenlendi) biryerlerden başlamak gerekiyor ise bu çalışma gayet uygun olacaktır sayın grim:) Ocak 16, 2010 nevermore tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sepultura666 Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 etkili bir totem kesesidir 1 ay sonunda kese pasif hale getirilmelidir aksi taktirde aksilikler olur nasıl pasif hale getirilecek örneğin keseyi açıp içindekileri bahçenize ve özellikle ayak altı olmayacak biyere toprağa karıştırın yakılması tavsiye edilmez ayrıca üvezin sanırım türleri var bizim üvez ağacının üvezi bu şekildedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 hımm teşekkürler cevap için sevgili mod. kafamda birşeyler parıldıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 paylaşım için saoL benim soracağım soruyu grim sormuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
liany Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2010 merak ettiğim şey,bir ölçü den kastınız ne acaba,malzemeleri bugün temin ettim ama ne miktarda kullanacağımı bilmiyorum :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2010 Birer çay kaşığı tılsımın taşınması açısından yeterli oluyor . üvez yemişi de kendinden tuzlu birşey , tuzlu olmasının katkısı varmıdır bu çalışmaya bilmiyorum ama tüm bu konulan meyveler zamanla koyu bi renk alıp kumasın renginde oluyor . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2010 Üvezi nerden temin edebilirz?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2010 Uvezi aktarlardan temin edebilirsiniz yada kendiniz bulabilirsiniz Not olcu bir tutam olarak kullanilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawn_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2010 tarçının ne halde olduğu fark yaratırmı acaba toz yada kabuk? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 ben bunları bulana kadar türkiye amerikayı satın alır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 Biraz araştırma ile bulabilirsiniz tüm malzemeleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 tarçının ne halde olduğu fark yaratırmı acaba toz yada kabuk? Tarçını kabuk olarak temin edin ve kendiniz toz haline getirin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
StaphyLeMarceL666 Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2011 Umarım işe yarar : )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
albeda Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 paylaşım için sağol birazdan yapıcam tılsımı da bi sorum olacak biraz komik de gelebilir tabi neyse şimdi sürekli bunu yanımızda taşıyacağız da banyo yaparken felan ne olacak ıslanırsa herhangi bi problem olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackConvict Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Çoğu tılsımlar ya hayvanlardan yada bitkilerden yapılmakta.Bunların haricinde daha kolay şeyler yok mudur? Çünkü gideceksiniz o kadar bitkiyi aramak yerine daha kolay ve zahmetsiz işler olmalı.Benim bildiğim tılsımların özelliği sadece sizin inancınız ışığında ve tılsıma söylediğiniz sözle ilgili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
albeda Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Çoğu tılsımlar ya hayvanlardan yada bitkilerden yapılmakta.Bunların haricinde daha kolay şeyler yok mudur? Çünkü gideceksiniz o kadar bitkiyi aramak yerine daha kolay ve zahmetsiz işler olmalı.Benim bildiğim tılsımların özelliği sadece sizin inancınız ışığında ve tılsıma söylediğiniz sözle ilgili. inanç ve sözler tabi ki önemli ama zahmetsiz derken öyle bir tılsım yok bildiğim kadarıyla bu tılsımda kullanılan bitkilerin enerjisinden faydalanılıyor. özellikle witchcraft ile ilgili bir uygulamada bildiğim kadarıyla bitkiler ve taşlar çok değil çok çok önemli bir hal alıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackConvict Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Taşlar derken bana özel mesajdan bilgilendirme yapar mısınız? Konuyu karıştırmak istemiyorum da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Kesin Mi Bu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amunet Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 ben yaptım bu tılsımı ve yaparken soğuk odada olmama rağmen avuç içlerim bir anda çok ısındı ayrıca kesemde hep sıcak normal mi acaba bu??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezar bekcisi Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 tılsımı yaparken söylemem gereken birşey var mı acaba? yada düşünme odaklanma vs... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Çok teşekkürler never çok yararlı bir paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.