Jump to content

ölen tanıdıklarımız bilinçli olarak mı rüyamıza giriyor?

apollo

Önerilen Mesajlar

küçüklüğümden beri uzaktan yakından tanıdığım daha önce ölmüş birçok kişiyi rüyalarımda değişik durumlarda gördüm,her insanda bu tür rüyalar görüyor.ama merak ettiğim;bu görüntüler bilinçaltımızın bir oyunu mu, yoksa gördüğümüz kişiler ya da ruhlar kendi iradeleriyle gerçekten mi rüyamıza giriyor?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

konu çok eski tarihli olsa da bununla ilgili yaşadığım bir şeyi yazmak istedim.

rahmetli eniştemi vefatından sonra çok gördüm rüyamda, ama bir kaç yıl sonra görmemeye başladım. yıllar sonra bir gün rüyamda eniştemin bir ışık topunun içinde hızlı bir şekilde merdivenlerden çıktığını gördüm, kapıyı açtım nasılsın falan dedim, sana gelmedim sen yat uyu halanı merak ettim de geldim dedi. halam da üst katta oturuyor. sabah uyandığımda halam bize kahvaltıya gelmişti anneme anlatırken duydum, gece rüyasında rahmetlinin bir ışık topunun içinde kapıyı çaldığını, kapıyı açtığında da hanım nasılsın seni merak ettim dediğini görmüş. çok ilginç bence, gerçekten geldiğini hissetmiştik. bu da son gelişi oldu rüyalarıma. ayrıca ilk lucid rüyamı da rahmetli göstermişti. vefatından hemen sonra rüyamda bana bir dal uzatıp bu senin rüyan istersen uçabilirsin demişti. psikolojik olarak görülen rüyaların dışında gerçekten bir iletişim olabileceğine inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...