theangelofdeath Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2010 Seni Aşk Adına Tutukluyorum Yaşamaktan ziyade sevmek için atan çekingen kalp atışlarıydı aşk İradesiz zaman kayıpları yaşıyorum gerçekleşmeyecek düşlerde Yağmur sesinden hasret besteleri yapıyorum gecelerde Her ilkbahardan sonbahara fire veriyorum kalbimin toprak damlarında Ötenazi hakkını kullanmak isteyenlere Vasiyet için bir kağıt bir kalem var ilkyardım çantalarında Asansörde birbirinin yüzüne bakamayan insanlar kadar yabancı değildik aslında Fakat yine de kaçamak bakışlar haricinde bakamıyorduk birbirimize Konuşmalar sonuçtan uzak Uzun tartışmaların himayesi altında Değeri yaşarken anlaşılmayan bir şairin yüreğindeki kağıt kesiğinden daha çok acı veriyor hayaller Ve elindeki siyah mürekkep lekesinden daha karanlık düşünceler Bir parça strafor ve bir briket yeterdi oysa çocukken mutlu olmaya Kaçamadık yıllardan yakaladı yakamızdan Büyüdükçe farklılaştık Farklılaştıkça yalnızlaştık Yıllar geçtikçe kaybettiğim savaşların tek düzeliğinden hatıralara biat ediyorum şimdilerde Kabuslarla dans ettiğim bir şafak baskınında Seni aşk adına tutukluyorum Yalnız kalmama hakkına sahipsin… 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 üçüncü paragraftan sonra mükemmel halde kopmuş gitmiş bu şiir, duygu yoğunluğunu en çok orada hissediyorsun sanırım tebrik ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Konuşmalar sonuçtan uzak Uzun tartışmaların himayesi altında Tek kelime ile harika... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emphasis Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 muhteşem.. yüreğine sağlık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 harika... yüreğine sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 beğendiğiniz için teşekkür ederim hemde ayrı ayrı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.