qbatman Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2010 Merhaba arkadaşlar size birşey anlatıp bunun önermesini(!) soracağım Arkadaşlar okuldan geldiğinde bilgisayar başına geçerek 6 saatini bilgisayara ayıran bir insanım. Fakat bazen bilgisayar başında deyimi yerindeyse uyurum. Deyimi yerindeyse dedim çünkü; bilgisayara olan tutkum uyumamı engeller ve birkaç saniye içinde uyanırım İşte olay tam olarak burada başlıyor gözlerimin kapalı olduğunu farkettiğimde bazı sesler duyuyorum(aynı sesi gözlerim kapalıykende duyuyorum fakat gözlerimin kapalı olduğunu idrak edene kadar farkedemyiorum). Bu ana ben uykuda olduğunun farkında olma anı diyorum:)Lucid'den tek farkı rüya görmüyor olmam... Öyle ilginç bir durum bu sesler genelde yüksek bir volumda oluyor; konuşma sesiyle karışık, kafamızda o hiç durmayan şarkılar bağırırcasına çalınıyor... Fakat bu bağırtı sizi hiiç rahatsız etmiyor... Hatta tv'nin sesi normal zamanlarda kafamızda çalan şarkıyla aynı seste yani bayağı düşük bir volume ile çalıyor. Bunun sebebi nedir? Uyku halinde beynin frekansının düşmesiyle bağdaştırdım ama konunun uzmanlarına danışmak istedim Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 bende çok uykum varken ama aynı anda müzik dinleyip uyumamaya çalıştığım anlarda benzer birşey yaşıyorum ,ama senden tek farkım ben sesleri tanımlıyorum ;çoğu zaman en yakın 2 arkadaşımın sesi olmak üzere birileri sürekli anlayamadığım bir şeyleri fısıltı şeklinde tartışıyorlar olaya aşina gibiyim ama neden bahsettiklerini anlamıyorum.Ama benimde bu olaya bir açıklamam yok malesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2010 tartışıyorlar dediniz gerçekten tartışıyolar ama sesleri tam tanımlayamıyorum bu benim kanaatimce beyin frekansının indirgenmesi ile ilgili birşey... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 batman bu uykusuzluktan olmustur. Bendede olur geceleri saat 3 4 Gbi hep mutfaktan sesler duyarım sabah nedense tık çıkmaz geceleri televizyondanda pıt pıt ses geliyor .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wiktor Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 benım de 12 de sonra oluyor yane bi müzik dinliyom normalda müzik 3 dk gibi bişi 2 dk sürekli durdur acaba bu ne sesidi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 eskiden banada olurdu bu aralar olmuyor nedense ama benimkisi şöyleydi uyku ve uyanık arasında kaldığımda bunun farkındayım ama birtakım sesler duyardım sonra zamanla kalmadı gaipte yaşyan sürülerce varlık olduğunu biliyorum sırf üç harfliler değil yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 eskiden banada olurdu bu aralar olmuyor nedense ama benimkisi şöyleydi uyku ve uyanık arasında kaldığımda bunun farkındayım ama birtakım sesler duyardım sonra zamanla kalmadı gaipte yaşyan sürülerce varlık olduğunu biliyorum sırf üç harfliler değil yani herhalde aynı şeyden bahsediyoruz bencede gaipte yaşayan kimbilir kaç çeşit varlık vardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Arkadaşlar gayb bilinmeyen demektir herhangi bir mekan değil =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 herhalde aynı şeyden bahsediyoruz bencede gaipte yaşayan kimbilir kaç çeşit varlık vardır... mesela ben gölgeler adı verilen varlıka yani gölgeye denk geldim ama parlaklara denk gelmedim http://www.youtube.com/watch?v=X6K7HcWGIKE burda gölgeler ve parlakları çok güzel anlatmış, kusurabakmayın başka link bulamadım birtek orda var =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Orda gösterildiği gibi olduğunu sanmam bu tip programlarda senaryoya ve ilgi çekiciliğine göre herşeyi değiştirirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.