cloud_above_myhead Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2010 çünkü ben bir gezegenim, küçük bir tabancayım ve beyin kıvrımlarınım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 dalgalı,yaklaşık,uzak olmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libertadores Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Kibirliyim, ukalayım ve kendini beğenmişin tekiyim.. Birbirine yakın oldu hepsi ama ne yapayım yani ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 dalgacıyım, yalancıyım,güvenilmezim.. yapılacak bir şey yok allah baba böyle yaratmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Bu konuyu görünce aklıma şu karikatür geldi : http://www.duslersokagi.com/yigitozgur/?id=53 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 tek nedeni var... benden nefret eden birinin olmayışı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 kinci, iki yüzlü ve uçarıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 sinirliyim,kinciyim,biri beni sinirlendirdimi gıcık edene kadar uğraşırım ... Bu konuyu görünce aklıma şu karikatür geldi : http://www.duslersokagi.com/yigitozgur/?id=53 bu arada karikatür şüpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 umursamayacağıma,sıkılacağıma ve gideceğime emin olabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 umursamayacağıma,sıkılacağıma ve gideceğime emin olabilirsin wouw harbiden nefret etmek için 3 sebep Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 sadece sevgili için söylemedim (belki bu işle pek ilgilenmememin nedeni budur) , arkadaş , hobi vb. herşey için geçerli oluyor yapıcak bir şey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 bende zaten sevgili için bölesin demedim evet yapıcak birşey yok huylu huyundan vazgeçmez :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Damarıma basılınca gözüm döner kimseyi görmem yaptıklarımı hatırlamam,bazen değil çoğu zaman hatalı olsam bile kabul etmem kendi doğrularım her zaman doğrudur,her zaman "kim ne derse desin ben bildiğimi yapıyorum" şeklinde bir düşünce yapım vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 dengesizim, asabiyim... ve de hepsini kapsayarak nevrotikim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 nefes alıyorum, yemek yiyorum ve sıçıyorum daha ne olsun bunlar bile yeter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 tutarsızım,tepkisizim,hayattayım...daha sayayım mı..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 alaycı,asabi,kimseyi tınmamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2010 sevimliyim, yakışıklıyım, mükemmelim, tuttugumu koparırım, gereksizim, ne kadar gereksiz bilgi varsa bilirim, dengesizim, döverim, şizofrenim...:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2010 Nefret ne kelime tiksindim senden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 sıkıcıyım, sakinim (bazen fazlasıyla sakin olabiliyorum ama bence bu umursamazlık değil) veeee bir ergeniim tam bir facia:DxD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 paranoyak , kişilik problemleri olan , vurdum duymaz nefret et benden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 paranoyak , kişilik problemleri olan , vurdum duymaz nefret et benden bir türlü yapamadım ben o işi ya bende mi bir sorun var anlayamadım:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 valla ben gayet iyi yapıyorum sorun sende cursed:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 yürü git lan ... sen benden ndn nefrt ediosn blyrm ben black ... :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 ediyorum tabi tiksinç birisin sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.