theangelofdeath Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2010 (düzenlendi) Umurumda Kalan sadete gelecek günler saadete erecek günlerden fazla sığınak misali her bulutlu gece yüreğe düşen bomba misali yağmur sesleri yosun tutuyor hatıralar naftalinleniyor duygular bir daha açılmayacak sandıklarda çok ağlıyor yılın bu zamanlarında yüreğin kurak kısımları seyyar efkarlar taşıyorum gittiğim her yere kefaletle salıverilmelere alışık değilim ama kimliğimden çok yüreğimi esir bıraktığım çok olmuştur seveceğini bilsem kendimi de sana bırakırdım mahalli sancıların küresel savaşlarındayım çelişkilerde endişeye sebep çok çekişmelerde nefrete mahal yok benim için yazılan bir intihar mektubu kadar edebi ve ebedi son sözlerin umurumda kalan binlerce söze bedel gözlerin şizofrenik monologlara gebe uykusuz kalan her gece inkar edilesi ayrılıkların yalan makinesindeyim elim, kolum, yüreğim bağlı… söylediğim her şey gerçeğe teyitli yalana meyilli inanma! kaygılarım alıştığım kaybetme korkusundan kızma! Ocak 18, 2010 theangelofdeath tarafından düzenlendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 Kaygılarım alıştığım kaybetme korkusundan Kızma! Yorum yapılamayacak kadar güzel, çok güzel yazıyorsun. Yılmaz Erdoğan okuyor gibi ( Ankara ) ... Devam et yazmaya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2010 benim için yazılan bir intihar mektubu kadar edebi ve ebedi son sözlerin artık canım acımıyor, acıtamıyorsun .. akıllandım , uslandım sanma ... yol verdim sana .. mektubuda sana yazdırmıştım , Anılarım depreşti teşekkürler güzel yazıların ve paylaşma nezaketinde bulunduğun için.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 çok ağlıyor yılın bu zamanlarında yüreğin kurak kısımları hepsi güzel ama ben bu kısmında tuhaf hissettim kendimi emeğine sağlık... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 süper yazmışsın ya.. tuhaf hissettirdi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Uzun zamandır bu kadar beğendiğim bir şiir okumamıştım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zelzavul Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2010 umurumda kalan binlerce söze bedel gözlerin şizofrenik monologlara gebe uykusuz kalan her gece inkar edilesi ayrılıkların yalan makinesindeyim elim, kolum, yüreğim bağlı… söylediğim her şey gerçeğe teyitli yalana meyilli inanma! kaygılarım alıştığım kaybetme korkusundan kızma! oooff offff burası dağıttı theangelofdeath sana pm atamıyorum bana özelden ulaşabilirmisin çok önemli lütfen bişey sormam lazım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2010 gerçekten çok güzel bencede devamet yazmaya sadete gelecek günler saadete erecek günlerden fazla 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HypnosisGoddess_ Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2010 Tebrikler.. Gerçekten anlamlı bi şiir olmuş.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2010 umrunda kalan gözler bunu okumalı bence eğer okumadıysa.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2010 okusa bile değişecek bir şey olacağını sanmıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.