roxelane Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2010 ''Tanrıya gitmek için önünde üç yol var- biri Akıldan, diğeri imandan, öbürü gönülden geçiyor- birini seç de ona göre konuşalım'' dedi Şeytan. -''Gönül'' dedim. _'' Biliyorum'' dedi Şeytan ''Akıl için çok aptalsın, İman için ise çok akıllı.'' -''Ya gönül için?'' diye sordum ''Hiç şansım var mı?'' -''Hayır'' dedi.''Hiç. Çünkü çok maymun iştahlısın. Hem Tanrı hem Şeytan'la aynı anda kırıştıramazsın.Tanrı mutlak sadakat bekler.'' -''O zaman'' dedim '' İzin ver yalnız sana tapayım'' -''Hayır'' dedi Büyük Yorumcu '' Ne gerek var?'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2010 Off....çok güzeldi cidden süperdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2010 herşey çok iyi ama final sönük kalmış biraz... daha iddaalı bir cümle ile bitmesini bekliyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.