Xero Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2010 Gone are the ghosts and gods, Fear's strangled emerods, Thought's spider snares; Dead are the craven creeds; Truth demands noble deeds, All free man dares. Men, be your own recourse! Waste not your fire and force In fatuous prayers! Better, come cannily Down on the enemy, Set them to theirs Free from the bogie faith, False fear and wastrel wraith, From shame and guilt, Rise, in thine own self-awe, Live to the living law: Do what thou wilt! ------- To the memory of Mustapha Kemal Pasha Ataturk: For my old friend and pupil Major-General John Charles Frederick Fuller and my son Aleister Ataturk. A.Crowleyin Atatürk'e ve Atatürk ismini vediği oğluna adadığı şiir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 güzelmiş .... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Helal olsun ne diyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2010 A.Crowley . Büyük üstadın ismini görünce bile ayağa kalkarım saygıyla eğilirim . . 'istencini yaşa ! Tek kanun budur'... Tekrar saygılar , ve sanada teşekkürler dostum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osixfinger Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 türkçesini yazabilecek yada vermek istediği mesajı anlatabilecek var mıdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2010 Başlıkta Giden hayaletlerdir ve Tanrılardır diyor gerisinide sen çözersin artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
drakai Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Forumun ne forumu olduğunu tam anlamadım, bu şiirle ilgili araştırma yaparken denk geldim ve çeviri isteyen arkadaşa çevirmek için üye oldum, belki başarısız bi çeviri olabilir ama sanırım mesajın anlaşılmasına yardımcı olacaktır. Gidenler, tanrılar ve hayaletlerdi, Korkunun bastırılmış tümörleri, Düşüncenin örümcek ağları; Korkak kardeşlikler* artık ölü; Gerçek*2 asil fedakarlıklar ister , Özgür insanlar cüret ederler.Kendi kendizin kurtarıcısı olun. Aptal ve boş inançlarla Vaktinizi ve enerjinizi boşa harcamayın Düşmanınıza zekice yaklaşsanız İyi edersiniz Onları doğru yola sokun Baskıcı inançlardan kurtarın, Utanç ve suçluluktan doğan, Yanlış korkular Kendinize olan saygınızla yükselin, Kuralına uygun yaşayın: İstediğinizi yapın *: creed kardeşlikten başka bi karşılık bulamadım anlamı belli bi amaç doğrultusunda örgütlenmiş insan topluluğu mesela cemaatler, loncalar vs. *2:Gerçekten kasıt "gerçek olan şey" "asıl olan şey" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Konuyu hortlatıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Gidenler Hayaletler ve Tanrılardır Gidenler, tanrılar ve hayaletlerdi, Korkunun bastırılmış tümörleri, Düşüncenin örümcek ağları; Korkak kardeşlikler artık ölü; Hakikat asil fedakarlıklar ister , Özgür insanlar cüret ederler.Kendi kendizin kurtarıcısı olun. Aptal ve boş inançlarla Vaktinizi ve enerjinizi boşa harcamayın Düşmanınıza zekice yaklaşsanız İyi edersiniz Onları doğru yola sokun Baskıcı inançlardan kurtarın, Utanç ve suçluluktan doğan, Yanlış korkular Kendinize olan saygınızla yükselin, Kuralına uygun yaşayın: İstediğinizi yapın +++ Yukarıda creed anlamını tam yazmamışlar ideolojik dini vs olan şeylere olan inanç a denir anlamı o yani .. kendini o inanç uğruna adamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.