Jump to content

UFOLAR İle ilgili

Jethro

Önerilen Mesajlar

Öncelikle herkese iyi akşamlar.

Ufoları araştırmaya yeraltındaki gizli dünyalar kitabını okuyarak başladım.

Çok derin mantıklar yürüttüm tarihteki birsürü olgu ve olayların bağlantısını buldum.

Ama bunları çok derin mantıklar yürüterek buldum veya bulduğuma inanıyorum.

Ama şöyle bir durum var bunları düşününce yada çok düşününce (ki zaten çok düşünmezseniz bişeyler elde edemessiniz.)

Hayattan kopuyorum bu benim Kapasitemin düşüklüğünden veya çok büyütmemden , çok önemsememden kaynaklanabilir .

Burda asıl sormak istediğim ufoları araştırırken ruhsal sorunlara kapılan arkadaşlar oluyormu ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok fazla düşünürsen hayattan koparsın çünkü hayat bunun üzerine kurulmuş insanlar düşünmesin diye :)

o yüzden çok düşün ve hayattan koparak bedelini öde.. Düşünen insanlar topluma ayak uyduramazlar toplum baskıyı belli kalıpları ile vardır.

Merlinin bakış açısı ile bakarlar ya cehennemllik olursun yada delirirsin derler hiç bir şey de olmaz bence tabiki kişinin görüşleri ve inançlarına göre değişir ..

düşünmek kafa sıyırttırmaz insanlara insanın zekası düşünmek için vardır.. Deli dediğiniz insanların sizce kaçı deli?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok fazla düşünürsen hayattan koparsın çünkü hayat bunun üzerine kurulmuş insanlar düşünmesin diye :)

o yüzden çok düşün ve hayattan koparak bedelini öde.. Düşünen insanlar topluma ayak uyduramazlar toplum baskıyı belli kalıpları ile vardır.

Merlinin bakış açısı ile bakarlar ya cehennemllik olursun yada delirirsin derler hiç bir şey de olmaz bence tabiki kişinin görüşleri ve inançlarına göre değişir ..

düşünmek kafa sıyırttırmaz insanlara insanın zekası düşünmek için vardır.. Deli dediğiniz insanların sizce kaçı deli?

Ben onu kastetmemiştim.Ciddi anlamda akıl hastanesine kapatılan birini gördüm bu nedenden ondan bahsetmiştim :).Yoksa istediğin kadar uğraş.Kendini dış dünyadan soyutlamadığın sürece sorun yok.Bende bir ara çok dalmıştım.Bu arada Merlin'in bakış açısı derken neyi kastettiğini anlayamadım :).

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle herkese iyi akşamlar.

Ufoları araştırmaya yeraltındaki gizli dünyalar kitabını okuyarak başladım.

Çok derin mantıklar yürüttüm tarihteki birsürü olgu ve olayların bağlantısını buldum.

Ama bunları çok derin mantıklar yürüterek buldum veya bulduğuma inanıyorum.

Ama şöyle bir durum var bunları düşününce yada çok düşününce (ki zaten çok düşünmezseniz bişeyler elde edemessiniz.)

Hayattan kopuyorum bu benim Kapasitemin düşüklüğünden veya çok büyütmemden , çok önemsememden kaynaklanabilir .

Burda asıl sormak istediğim ufoları araştırırken ruhsal sorunlara kapılan arkadaşlar oluyormu ?

olmamı en fazla 2 ay önce nereye gitsem kafam havada ufo arıyordum

ve gerçekten takntılıydım... Biraz ara ver. Altınçağ bilgileri kitabını oku araştırmaya ara verdiğin sürede... Aradığın birçok soru o kitabın içinde.. Kanımca dinler-ufolar arasında çelişkiye düştün. Aynı şeyi bende yaşadım. Ama bunun "mason yalanı" olma ihtimali -Altınçağ bilgileri kitabı dahil- yok değil. En azından kendilerini apaçık gösterip yada "toplu iletişim" olayını gerçekleştirmedikleri sürece ufo olayına ara vermiş bulunuyorum. Bunların mason propagandası yada "insanları uyutma" diyebileceğimiz bir olay olarak ele aldığımızda çok fazla mantıklı şeyler çıkıyor ortaya. biraz araştrmanı isterim. Sana araştırabileceğin siteyi pm olarak atarım :)

iyi akşamlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

offf tercüman oldun bana :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben onu kastetmemiştim.Ciddi anlamda akıl hastanesine kapatılan birini gördüm bu nedenden ondan bahsetmiştim :).Yoksa istediğin kadar uğraş.Kendini dış dünyadan soyutlamadığın sürece sorun yok.Bende bir ara çok dalmıştım.Bu arada Merlin'in bakış açısı derken neyi kastettiğini anlayamadım :).
kişiliğini bilmediğim için yorumunda yazanlara eleştiri getirdim gayet açık.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...