Jethro Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2010 Arkadaşlar biliyorsunuzki dünyanın içinin boş olduğunu teorisini gerçekleştiren bir çok delil var hatta artık teori demiyelimde gerçek diyelim . Hatta bir çok ünlü araştırmacı Ufoların yeraltındaki dünyadan geldiğini kabul etmiştir 60 Lı yıllarda essa-3 ve essa-7 uyduları tarafından çekilen fotoğraflarda dünyadaki kutupların açıklığı netlik kazanmıştır . Burda asıl anlatmak istediğim bir çok araştırmacı/yazar/ufoloji ile ilgilenen insanlar aynı açıklıkların marsta , venüste , merkürdede olduğunu iddia ediyorlardı . O Çok uzaklardan geldiğini düşündüğümüz humanoid varlıklar güneş sistemimizden gelebilirmiydi . ? Ve bu teoriyi destekler bir düşüncemde var bize çok benzemeleri . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 saçmaa... Dünyanın içi boş olamaz, ona yerçekimini sağlayacak manyetik bir kaynak lazım, o manyetik kaynakta elle tutulur birşey olmalı bana kalırsa... Ayrıca o kutuplardakilerin açıklık olup olmadığı daha tartışılıyor. Siz herhalde 3. boyutta sadece 2 çeşit canlı var sanıyorsunuz. İnsanlar- ufolar... ha birde araya kaynayan hayvan ve otlar Bu ufoları kategorilendirmeyecek misiniz??? Sizin için sadece küçük yeşil adamlar mıdır bu ufolar?? Biraz düşünün belki mavi renkte vardır he?? Yada bize benzeyen... Hatta dünya frekansımızın desteklemediği bir renkk??? olamaz mı?? çok sınırlandırıcı bakıyorsunuz olaya. Örneğin size siriustan geldiğini söyleyen bir uzaylı, onları aramak için sondaj yapılmasından korktuğu için mi siriustan geldiğini söylüyordur?? Dünyanın içinde Agartha uygarlığı yaşıyor diye birşey duymuştum ama şu anda inanmıyorum bu olaya. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Evrende bir sürü varlık var ve kimimiz aynı kimimiz farklı boyutlardayız belki bizim algılayadığımız varlıklar gelip gitmiştir buralardanda biz görememişizdir. yani diyorumki eğer biz bu ufoları görüyorsak onlarda bizim boyutumuzda sayılmazmı ? Ha tmm Belki Psişik yetenekleri üstün olabilir ufolardaki canlıların yada uzaktan kontrolde olabilir Ama bazı insanlardada benzer yetenekler var ör:telepati telekinezi gbi bizim gördüğümüz ufoların güneş sisteminden gelme ihtimali çok büyük qBatman senin düşüncelerine saygı duruyorum belki kitabta okuduğum şeyler bile beni kandırmak için yazılmış olabilir. Yerçekimini sağlayan yeryüzüdür yani kabuk kabuğun alt yüzünde yeraltı insanları üstündede biz varız Belki buda koca bir yalan tmm tüm hepsini geçtikde google earth ta kutublara bakınca neden editlenmiş bir kutup görüyoruz dikkatli bakarsanız kutuplardaki belirli bir yuvarlak bölüme photoshop yapılmıs ii bakın arkadaslar kutublara Yada amaçları ufoların ordan geldiğine inandırtmaktır. Şuan oraları Askeri bi çember içinde korunuyor Belkide koruma taklidi yapıp sahte bir inandırma sağlamak olabilir insanlar buraya girmesin die saklamışlar kesin bişey var die düşünmemizide istemiş olabilirler.ama bende bazen düşünüyorumki eğer amerika Ufoların yer altından geldiğini biliyorsa bunu bizim bilme ihtimalimiz yok diyorum eğer ufolar gerçekten yeraltından geliyorsa bilinsinki amerika gizlilikte pekde sağlam davranmıyor . Yada bu koca bi yalan herşey daha farklı Çok akıl ve bilgi lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Çok tanıdık bir senaryo zaten bunun senaryodan öte , kadim uygarlıklar tarafından bile yazılmış çizilmiş bilgiler olduğu malum . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 bunu bende duydum biliyordum ama araştıramıyoruz elimizi kolumuzu bağladıkları için bilmememiz ve bize verilen kaynaklarada güvenememiz doğaldır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Çok tanıdık bir senaryo zaten bunun senaryodan öte , kadim uygarlıklar tarafından bile yazılmış çizilmiş bilgiler olduğu malum . . Nevermore kadim uygarlıklar tarafından yazılmış çizilmiş bilgileri kastetmişsin . belkide bunu düşünmeni istediler ve yanlış bir tarihi bilgi yarattılar öyle olma ihtimalide var Hem eğer bu bilgiler gerçek olsaydı şuan burda olup bunları tartışıyor olmazdık amerika hemen bu siteyi hacklerdi Yada insanların merak etme isteğinden dolayıda yanlış tarihi bilgiler yaratıyorlar Yada bi senaryo kuruyorlar ve bizim sadece bunlar üzerinden mantık yürütmemizi istiyorlar belki onlara karşı çıkanlarda onların adamı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Komplo teorisi diyorsun yani ama gerçekle yüzleşen kişiler var . Siteye eklemiştim linki bulursam veririm tibetli bi rahibin anlattıkları çok yakın bir geçmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Evet norveçli bir aile küçük bir balıkçı teknesiyle kutuplara doğru yola çıkmışlar . Kitaptan okuduğuma göre biryeri geçtikten sonra ılık bir iklim çiçekler ağaçlar felan görmüşler. İnsanların şimdiki oturduğu binalara benzer binaları varmış 3 , 4m Boyları varmıs . Tarafsız ve duygusuz düşününce Dünyanın içinin boş olduğu gerçeğine varıyorum zaten ama herşeyden şüphe ediyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Nevermore kadim uygarlıklar tarafından yazılmış çizilmiş bilgileri kastetmişsin . belkide bunu düşünmeni istediler ve yanlış bir tarihi bilgi yarattılar öyle olma ihtimalide var Hem eğer bu bilgiler gerçek olsaydı şuan burda olup bunları tartışıyor olmazdık amerika hemen bu siteyi hacklerdi Yada insanların merak etme isteğinden dolayıda yanlış tarihi bilgiler yaratıyorlar Yada bi senaryo kuruyorlar ve bizim sadece bunlar üzerinden mantık yürütmemizi istiyorlar belki onlara karşı çıkanlarda onların adamı ? Masonlar veya Masonlar (bkz. japonlar veya caponlar) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.