kralz Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2010 Arkadaşlar size cok basit bir telapati alıştırması sunuyorum uygulamalısınız. Otübüste sinamada yada calışdıgınız ortamda sırtları size dönük durumda bulunan kişilerden birini secin. O kişinin başının arkasına konsantre olun. ve o kişinin geriye dönerek size bakmasını yoğun olarak düşünün ve isteğin... bunu zihninizde canlandırın ..... en geç 60 -- 90 saniye içinde seçdiginiz kişinin geriye dönerek size bakacagına ya da ensesini nkaşıyacagına şahit olacaksınız . Adeta küçük bir oyuna benzeyen bu deney insanlar üzerinde düşünce güçü sayesinde telkine dayalı nasıl bir etki meydana getirilebildigi görülebilir. --- Kolay Gelsin Arkadaşlar --- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Teşekkürler bunu siz yazdınız heralde. Güzel bir yöntem Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Biraz şüpheli ama denemeğe değer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kralz Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Biraz şüpheli ama denemeğe değer Denemeden önyargılı davranma bu çok zor bir alıştırma değil zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
irasnakah Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Abi inanamıyorum şuna.adam kafayı haşurt huşurt kaşıdı ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Bunu otobüste denemek bence saçma yani her türlü arkandaki önündeki sağındaki solundaki insana bakarsın sürekli sabit bi noktada durmazsın ki otobüsteyken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elaHHale Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Düşünce güücüne inanıyorum...Emeğe sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aspirin Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Telapati ile bir süredir insanlara otur,kalk,aşağı in, yukarı çık, gül, soru sorma, bana bak..vs. ıvır zıvırları yaptırmayı başarabiliyorum.. Tabi bunlar şans eseri gerçekleşmiyorsa.. Tanrı biliyor ya bir tek " aşık ol" deyince başaramıyorum! Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 bait ve kolay ama işe yarıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crow Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Bu telepatiden çok enerji yoğunlaştırması.Şöyleki bir kişinin belirli bir bölgesine odaklandığınızda yada sürekli baktığınızda o bölgeye gözlerinizden enerji akışı olur.Nasıl bizde enerji akışı olduğu zaman karıncalanma,ısı vs. hissediyorsak aynısını o kişide hisseder ve ya rahatsız olur bu durumdan yada bir kaşıma isteği duyar.Telepatiyle pek ilgisi yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siray3t Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Önümdeki 3 kişiye sırayla farklı zamanlarda senin taktiği uyguladım , 3 üde kafasının arkasını kaşıdı bazıları dönecek gibi oldu . . . Ama benimle bir ilgisi var mı bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Allah'ııımmmm Şöyle eğlenceli bir konunun neredeyse 1 yılda topu topu 12 yorum aldığına inanamıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bordorgray Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 bunu sık sık yapıyorum ben bi cafede otrurken yolda önümden biri giderken falan dikkatimi çeken biri olursa ve yüzünü merak ettiysem yapıyorum vede işe yarıyor cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
entropi Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 ben bunu hergün yapıyorum sadece insanlar üzerinde değil hayvanlar üzerindede geçerli bi kediyle göz göze gelin ve söylemek istediklerinizi dşünün mesela gel yada git gibi basit direktifler komik ama bi süre sonra kedi dediğinizi yapacaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
djizmir Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 ben bunu hergün yapıyorum sadece insanlar üzerinde değil hayvanlar üzerindede geçerli bi kediyle göz göze gelin ve söylemek istediklerinizi dşünün mesela gel yada git gibi basit direktifler komik ama bi süre sonra kedi dediğinizi yapacaktır... daha bu yazıyı okur okumaz ked,me baktım ve kapıya gitmesini istedim ve kalktı gitti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
renoskurod Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 ruhsal güçleri geliştirme teknikleri adlı kitaptan demi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Arkasını dönüp suratınıza baktığı zaman "Ne bakıyorsun?!" tarzı sert bir dille de uyarılabilirsiniz. Dikkatli olun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 Arkasını dönüp suratınıza baktığı zaman "Ne bakıyorsun?!" tarzı sert bir dille de uyarılabilirsiniz. Dikkatli olun. Ahahah düşünsene yoğunlaşmışsın fena şekilde, bi anda şok oluyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Bu teknik bir kitaptan alinti mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spn5468 Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 sınıfta bazen sıra arkadaşımla aynı kişiye odaklanıyoruz arkasını dönüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 işe yararsa çok iyi ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enesrko Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 kafam kaşındı ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Defalarca denemişimdir bunu ama ben yapamadım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.