luciferian Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 Arkadaşlar umarım beyenirsiniz... *Dünya'nın 7 harikası *Göğün 7 katı *7 tepe(istanbul) *7 uyuyanlar *İnsandaki 7 delik *7 kapı *7 ses *7 renk *Dünya'nın 7 kıtası *Haftanın 7 günü *7 bilgeler *Mevlana'nın "Mesnevi"si 7 cilttir. *Hac'da Kabe'nin çevresinde 7 defa dönülünür *Museviler,7 yılda bir Sabbat gününü kutlarlar *Ayasofya 7 mayısta bir depremle hasar gördü *Şeytan 7 taş atılarak taşlanır *Hristiyanlarda 7 melek ve 7 ana günah vardır *7 renk gökkuşağını oluşturur *İnsanda 7 enerji merkezi vardır(çakralarımız) *Yediveren gülü *Kafa tasında 7 parça kemik vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yedinin başka anlamları da var.Ayetlerde Allah'ın kainatı yedi günde yarattığı yazar.Başka da vardı ama hatırlayamadım.Neden bilmeden çok sevdiğim bu rakamın bunca anlamını sonradan öğrenmiştim ben de en sevdiğim rakam 7 en sevdiğim gün ise salı.Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 takinti gibi olmus paranoyaklik bir film var 23 diye adam 23 sayisina bakiyor herseyi ona bagliyor onu goruyor her yerde 7 sayisinin paranoyaklarida vardir bence:d paylasim icin saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 insandaki 7 delikmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 wahsi:)7 delik burun delikleri;ağız;kulaklar;birde vücudumuzun belden aşağı bölümünde bulunan 2 delik daha toplam 7. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 aslında hep tek rakamların böyle gizemli bişeyleri çıkıo ortaya o da enteresan? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 evet haklısın bence olma sebei onların tek olması yani 7 rakamı kendine hastır 57 97 olunca değişime uğruyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 benim de 7 sevdiim sayıdır.arman dostum bence bazı konularda bilgin olmadan konusmamalısın.bu bi paranoyaklık dilldir...bazı sayıların sembolik anlamları vardır...7 de bnc en guclu olan sembolik sayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2008 7 gezegen 7 nota 7 günde yaratılış 7 kozmik beden 7 kat yer 7 yaratılış emri 7 gün (haftanın) 7 yıllık astrolojik sikluslar Kutsal kitaplarında 7 kat bohçalı olduğu söylenir. Bunlar da benim bir çırpıda aklıma gelip de listeye ekleyebileceklerim. Listeyi uzatmak mümkün tabii ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 benim uğurlu sayım da 7 dur bakalım neler olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 7 ayrıca sonsuzluğu ifade ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Pisagor şöyle der: "Evrim hayatın yasasıdır. Sayı evrenin yasasıdır. Birlik'te Tanrı'nın yasasıdır." Pisagor'a göre sayıların anlamları ise şöyle idi: 1- Özün, birin sayısı, 2- Karşıtlık, değişiklik 3- Bütünlük, başlangıç, orta ve son, tanrısal güç, 4- Doğruluk, adalet, dünya, 5- Evlilik, 6- Şans, 7- Evrenin tümü; Tanrısal güç olan 3 ile dünyayı simgeleyen 4'ün toplamı ya da tanrının dünya ile birleşimi, 8- Sağlamlık, 9- Tüm sayıların özü, doğruluk, 10- Sonu olmayan yeni bir dizinin başlangıcı. *alıntı -------------------- Yedi, kutsal bir sayıdır, olağanüstü sayılır. Şan, şeref, başarı ve yaşamın sayısıdır. Yedi de sonsuzluğu ifade eder. Yedi ana renk, yedi nota, bazı inançlara göre yedi gök, bedenimizde yedi enerji merkezi vardır. Kabalada Venüs gezegeni ile sembolize edilir. İnsanın her yedi yılda bir hücreleri yenilenir ve her yedi yılda yeni bir devre geçilir.( 7, 14, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63, 70) Bu devreler sadece bedensel değişme ve olgunlaşma dönüm noktaları değil, aynı zamanda insan yaşantısında köklü değişiklikler yaratan önemli "geçiş" dönemleridir. Üçgen ilahi ve ruhsal bir semboldür; kare ise maddeyi, dört elemanı, bedeni, fiziksel düzen ve kanunu simgeler. Üçgen ve karenin birleşimi, üç ruhsal ve dört maddi unsurdan oluşmuş heptad'ı gösterir. Bu geometrik şekil ise evren ve insanın sırrını içerir. *alıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ssenzafine Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 benim uğuru sayım 3 çok yakın bi arkadaşımında 4. ya çok garip ama biz bu sayıları hep karşımızda görüyoruz cidden.herşeyde bunlar çıkıyo.örneğin t.c kimlik numaralarımızın toplamı=34 sonra sinemaya gittiğimiizde 4.salon 3ve 4.koltuklarda oturduk.benim 3 onun 4 dersi zayıf geldi.benim dogum gunum31.03=31=3+1=4 onun ise 24.09=2+4=6=6 ve 9 3'ün katı.ya ne bilim daha bi sürü böle örnem verebilirim.3 ve 4 ün toplamıda 7.baya ilgimi çekti ya.paylaşım için sagoll. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 hmm normal 7. 7 sayısı bana hiç ugurlu gelmez ama 7 baya işe yarıyo... güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2008 7 chakra noktası var enerjı noktaları ve cogu dua 7 kez okunur bılıyosunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Psychosocial Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2008 benim uğuru sayım 3 çok yakın bi arkadaşımında 4. ya çok garip ama biz bu sayıları hep karşımızda görüyoruz cidden.herşeyde bunlar çıkıyo.örneğin t.c kimlik numaralarımızın toplamı=34 sonra sinemaya gittiğimiizde 4.salon 3ve 4.koltuklarda oturduk.benim 3 onun 4 dersi zayıf geldi.benim dogum gunum31.03=31=3+1=4 onun ise 24.09=2+4=6=6 ve 9 3'ün katı.ya ne bilim daha bi sürü böle örnem verebilirim.3 ve 4 ün toplamıda 7.baya ilgimi çekti ya.paylaşım için sagoll. bazı şeyleri aradgmzda onu napar eder buluruz.anladın sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 "sayılar biliminin" en önemli ve en çok kullanılan rakamlarından biridir.Ezoterik bilgilere göre Kozmik enerjinin hiyerarşik kademelenmesi yani aşamalar göstererek yayılması,yedili sistemler içine cereyan eder. Mitolojilerde ve dinlerde sözü edilen 7 kat gök kavramının çıkış noktasıda işte buna dayanır. 7 rakamı müzikteki notalarda ve ışığı içinde de kendini gösterir. Müzik 7 notasıyla tüm melodilerin temel oluşum prensibini oluşturur.Saflığın ve birliğin sembolü olan beyaz renk ise büyesinde yedi temel rengide taşır.Işığın prizmadan geçmesi ile yedi temel renk ortaya çıkar. 7 aynı zamanda ruhsal ve maddesel gelişimin periyodik değişimlerin yasasınıda ifade eder. Bu aynı zamanda dünyanın geçirmekte olduğu yedi çağa,denk gelir ki, buda insanlığın ruhsal ve fiziksel gelişim süreci ile bağlantılı olan bir diğer konudur. Alıntı: KADERİN ŞİFRESİ -YAZAR: CELALETTİN İPEKBAYRAK. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bogachan Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2008 bence 7 rakamını fazla abartıyorsunuz biraz abuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Malkav Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 7 cüceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2008 bir de 7 enerji merkezi var (Çakralar) Düzeltme: 7 tepeli şehir sadece İstanbul değil, Roma da 7 tepelidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 7 uğurlu sayımdır burcuma görede öyle ohh ya ii miş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
orinafore Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2008 :Dtamamen tesadüf hakikaten arkadaslar bi yere kadar bu kadarda uçmayalım..o zaman a harfide heryerde geçiyor:) yapmayalım bu tip şeyleri gizem olarak algılamayalım. -------------------- quantes burcun ne ben akrep bende 7 yi severim:) umarım akreptir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Evren Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Aristo da 7 rakamının gizemini, Metafizik isimli eserinde sorar ve işin içinden çıkamaz... Pisagorcular haklı çıkarlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 bencede sedace tesadüftür bu gizem değildir ama yinede emeğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 her rakamın kendine ait gizemi var neden hep 7 de sartlanıp kalıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.