inspiration Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 24, 2010 forumda daha once verildimi bilmiyorum ama bu programı izlemenizi tavsiye ediyorum... haberturkte dünyadaki ufo arastırmacılarının bir arada bulundugu bir program... part 1 devam partları linkte mevcut... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 tartışmaya gerek yok tabiki var =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inspiration Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 tabiki artık delile gerek yok ama bazen biri cıkıp bu belge sahte fake dalan diorlar ve ben haala dunya dısı yasama inanmayan insanları goruyorum onlara itaf olsun bu konuda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2010 Evet buna gerek yok ufolar uçaklar kadar gerçek Hala inanmayanlar varsa yazsın özelden bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inspiration Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2010 gercek kapımızda aramaya gerek mi var? bu videoya rastladım bu gece... ilginç bir merasim olmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Konudan sapan mesajlar silinmiştir; silinecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Evrende yanlız olduğumuzu düşünmek , tanrının !! Büyük bir israf yaptığını düşünmektir . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2010 Ufolara İnanıyorum (= İlkokul Yıllarımda Marmaris/İçmeler'de Bizzat Dedem Anneannem ve Ben Görmüştük.. Çok Çok İyi Hatırlıyorum Keşke Şuanki Aklım Olsaydıda o Zaman Photo Falan Çekseydim Vıdeoya Alsaydım Baya Zaman Geçti Çünkü :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.