Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 Tarot faliniza bakiyor oldukca guzel paylasmak istedim buradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXoRCisT Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 çok teşekkür ederim bizimle paylaştıın için güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 bunu ciddiye almayacaksınız herhalde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 tabiki hayir ama eglence buradaki bir suru ozellikle astroloji bolumune bakarsan diyelim dogum gunune gore agacin felan rengin onlarin tutma olasiligi kadar buda tutar;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tubik Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 kim bakiyor ben anlamadim desem komik olurmu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2007 arman beyaz yaziyla buradan yazmis, orayi tiklarsan karsina cikiyo konu, tubik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 vay be neredeyse 100 de 98 çıktı... harbi tuhaf oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 kim bakiyor ben anlamadim desem komik olurmu:) ben bakıyorum:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 biliyodum bu siteyi güsel hiç yoktan daha ii can sıkıntıısna ii geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2007 hönk oldum kaldım çıkıo sanki:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedrim Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Hmm bu linki kahinime bir danışayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pegasus Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 cidden herşey doğru çıktı şaşırıyor insan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SuBuO Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 biliyorumdum bu siteyi ama paylaşımın için teşekkürler ayrıca bende bir şey belirtmek istiyorum bu sitede peş peşe bir kaç kez tekrar falınıza bakın hiç aykıırı bişey çıkmıyor bir birine yakın sonuçlar çıkıyo ama başka birine baktırın onunki farklı çıkıyor ilginç banamı denk geldi bilmiyorum paylaşmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 yav dogru cıktı bee hayret:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2007 bu benim 6-7 saat önceki halimi tıpatıp bildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jenet Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 7 senedir burdan bakıyorum be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2007 ya hep bu ölüm kartı beni mi bulur:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2007 güzel bi site sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.