asdjklm Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2010 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 süper bişy olmuş bu yaa saol paylaştığın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asdjklm Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 bnde harmonica kısmını kapmaya çalışıyorum.beatbox iddam yok kesinlikle jknkjnknjknk çok güzel gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 harbiden süpermiş saol paylaştığın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 bu harmonica bildiğimiz mızıka dimi? başka bi özelliği varmı ki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asdjklm Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 bildiğimiz mızıka.tabi senin altına doldururken üflediğin 3-5 milyon mızıkalardan değil.piyasası oldukça pahalı hatta türkiyede nedendir bilinmez orjinali satılmayan bir enstürman.bunu yapan çok fazlada firma yok.rekabet yok.milyar bazında fiyatların uzuyor..keman klasik gitarb mızıka derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gri_gandalf Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 harmonica beatbox iyi olmuş diğerleri baydı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 ooo ben çok pis beatbox yaparım :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asdjklm Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 ozamn paylaş bi çalışmanıda dinleyelim (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 şaka nerde ben de o yetenek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 bildiğimiz mızıka.tabi senin altına doldururken üflediğin 3-5 milyon mızıkalardan değil.piyasası oldukça pahalı hatta türkiyede nedendir bilinmez orjinali satılmayan bir enstürman.bunu yapan çok fazlada firma yok.rekabet yok.milyar bazında fiyatların uzuyor..keman klasik gitarb mızıka derim valla hiç altıma doldururken mızıka çalmadım hiç mızıkam olmadıda .. (: ama hoş bi alet umarım başarılı olursun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asdjklm Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 şefkate geldim şimdi.mart başı üfleyebilirsin bnm mızıkama (parada istemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2010 Çok eğlendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.