sudem Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 CRAZY: komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? KOMUTAN: tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla. CRAZY: ama komtanım... KOMUTAN: bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma. CRAZY: emredersiniz komutanım. UgurSuz: komutanım yemeklere şap katılıyor mu? KomuTan: koskoca türk ordusunun işi gücü yok sizin şeyinizle mi uğraşacak. the night blue: komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem..? komutaN: paris güzeldir bu mevsimde..! komUtan : sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? ADO : komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komtan: türk askeri acıkmaz ! başka? KALAB MOT: komtanım 10 dakka mola yetmiyo. 15 yapsak? Komutan : türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka. başka? BORETTO: komtanım benim eşofmanım yok! Komutan: benim de yok. sana soruyomuyum? başka? DArkshine : komtanım yemeklerde şap varmış doğrumudur? Komutan : arkadaşlar askeriyede herşey bilimseldir. bilimselliğin dışına çıkan hiçbişey olmaz. şap var mı bilmiyorum ama katmışlarsa birbirinizle duygusal ilişkiler kurmanızı engelliycek kadar koymuşlardır. başka? EKMEKTEN SORUMLU YENİ ÜYE : komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo. Komutan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi. başkaaaaaa? Ambassador : komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı. komtan :arkadaşım savaşta ... yiyceksin barışta eline ne geçerse... yeteer. başka soru yok. istirahat et! bölük : saol http://img411.imageshack.us/img411/3954/bayrak7ru.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 guzel komikmis saol paylasim icin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 ewett benimde hoşuma gitti... kardeşim askerde şimdii o geldi aklıma..( özledimm) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 ALLAH kavustursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 saollllllll:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 :Değlenceliymiş cidden,bazı komutanlar da tatlı sert oluyor çok tatlı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 güzel paylaşım teşekkürler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revenge Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 cok komikler guzel paylasim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 aynen boyle bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Bende bir şey ekliyeyim , gerçek bir olay.. Komutan : ehliyeti olan varmı.. Asker : var var komutanım Komutan : Al şu el arabasını kum taşımaya başla... Çocuğun suratını görmeliydiniz bir anda çöktü , o ne bekliyordu ne çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 güzelmiş walla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 gerçekten hoş imiş saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2007 güzelmiş eline sağlık.... harbiden tatlı sert... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 bir tanıdığımızn şahit olduğu olay; komutan- neredensin askeeer!!! asker- maraş komutanım (bir tokat patlatmış) komutan- neredensin askeeer!! asker-maraş komutanımm!!!! (bu sefer elinin tersiyle şak!) komutan-nerelisin askeeeeer!!!! asker- kahramanmaraş komutanımm!! bu olayı anlatan (kendisi benim yakınımdır) şahısa sormuş komutan -nerelsin askeeerr!!!! -kahramanbolu komutanımm!!!! (akabinde komutan dumur olmuş) ya bu da böle bir anımdır... -------------------- hem askere hemde komutana sabır diliyorum ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.