sudem Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 CRAZY: komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? KOMUTAN: tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla. CRAZY: ama komtanım... KOMUTAN: bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma. CRAZY: emredersiniz komutanım. UgurSuz: komutanım yemeklere şap katılıyor mu? KomuTan: koskoca türk ordusunun işi gücü yok sizin şeyinizle mi uğraşacak. the night blue: komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem..? komutaN: paris güzeldir bu mevsimde..! komUtan : sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? ADO : komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komtan: türk askeri acıkmaz ! başka? KALAB MOT: komtanım 10 dakka mola yetmiyo. 15 yapsak? Komutan : türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka. başka? BORETTO: komtanım benim eşofmanım yok! Komutan: benim de yok. sana soruyomuyum? başka? DArkshine : komtanım yemeklerde şap varmış doğrumudur? Komutan : arkadaşlar askeriyede herşey bilimseldir. bilimselliğin dışına çıkan hiçbişey olmaz. şap var mı bilmiyorum ama katmışlarsa birbirinizle duygusal ilişkiler kurmanızı engelliycek kadar koymuşlardır. başka? EKMEKTEN SORUMLU YENİ ÜYE : komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo. Komutan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi. başkaaaaaa? Ambassador : komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı. komtan :arkadaşım savaşta ... yiyceksin barışta eline ne geçerse... yeteer. başka soru yok. istirahat et! bölük : saol http://img411.imageshack.us/img411/3954/bayrak7ru.gif Alıntı
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 guzel komikmis saol paylasim icin;) Alıntı
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 ewett benimde hoşuma gitti... kardeşim askerde şimdii o geldi aklıma..( özledimm) Alıntı
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 :Değlenceliymiş cidden,bazı komutanlar da tatlı sert oluyor çok tatlı Alıntı
umuayy Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 güzel paylaşım teşekkürler.... Alıntı
revenge Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 cok komikler guzel paylasim Alıntı
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2007 Bende bir şey ekliyeyim , gerçek bir olay.. Komutan : ehliyeti olan varmı.. Asker : var var komutanım Komutan : Al şu el arabasını kum taşımaya başla... Çocuğun suratını görmeliydiniz bir anda çöktü , o ne bekliyordu ne çıktı Alıntı
caslanova Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 gerçekten hoş imiş saol Alıntı
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2007 güzelmiş eline sağlık.... harbiden tatlı sert... Alıntı
emir Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 bir tanıdığımızn şahit olduğu olay; komutan- neredensin askeeer!!! asker- maraş komutanım (bir tokat patlatmış) komutan- neredensin askeeer!! asker-maraş komutanımm!!!! (bu sefer elinin tersiyle şak!) komutan-nerelisin askeeeeer!!!! asker- kahramanmaraş komutanımm!! bu olayı anlatan (kendisi benim yakınımdır) şahısa sormuş komutan -nerelsin askeeerr!!!! -kahramanbolu komutanımm!!!! (akabinde komutan dumur olmuş) ya bu da böle bir anımdır... -------------------- hem askere hemde komutana sabır diliyorum ben... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.