roxelane Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2010 bir kez tutun ellerimden dikenli bir gül dalı gibi seçimsiz, öylesine dalın bu bahçeye sarı, beyaz, kırmızı ne fark eder dokunun biraz sevdayı yeşile boyayıp tomurcuk verdim gövdemden yapraklarımda kanar düşlerim dokunun ! bir kez ve son kez ıslatın beni sağanaklarda annemin elleri gibi olsun elleriniz şefkatli bakışları gözleriniz son kez, evlat olduğumu bileyim öğretin bana ! çocuk nasıl olunur nasıl uçurtma yapılır salıncağa nasıl binilir nasıl ağlanır ! ve sonra gidin herkes gibi sessizce hayatımdan yalın ayak bırakın hayallerimi ol orta darmadağın bana yalnızlığı öğretin terk edilmeyi, terk etmeyi yıkılmayı, çökmeyi öğretin dizlerime sonra uzak görünün bana, ulaşılmaz boş odalara sığdırayım sizi ele avuca gelmeyen değerinizle, kucaklayın bana sizi öğretin, gelip gitmelerinizi karanlıklarda gezinmelerinizi sarın bana kaçmayı yılgınlığı ihaneti öğretin insan yapın beni sizin gibi..! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Paylaşımın için teşekkür ederim.Güzeldi Senin Acaba bu yazı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2010 bu yazıyı internette okumuştum ve kime ait olduğunu bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.