Jump to content

Yalnızlığım Benim Sevgilim...

roxelane

Önerilen Mesajlar

Yalnızlık;terkedilmiş bir mezarlığın ıssızlığı,sahipsiz bir cenazenin,kimliği belirsiz bir cesettin kimsesizliği ve terkedilmişliği değildir.Ruhun bedenin sınırlarını aşıp ''en yalın'' haliyle kendisi olmasıdır sadece.

Elimdeki kadehte kırmızı şarap,şamdandaki mumları yakıyorum yavaşca..Bir ben varım bir de yanlızlık karşımda..Bir tek o biliyor kadehtekinin benim kanım ve yaktığım mumlarında kendi hayatım olduğunu..Sadece kendi kanımı içebildiğimi,kendi hayatımı yakabildiğimi fısıldıyorum kulağına,ona ihanet ettiğim her sabah,akan kanımla,hayatımdan geriye kalan küllerle yalnızlığımın koyununa girdiğim gecelerde..

Yalnızlığımla mutluyum sanarken, kimsesizliğimi,ıssız sokaklarda kaybolan, terkedilmiş benliğimi ararken buldum.

Hiç kimse kimliği belirsiz bir ceset kadar terkedilmiş olamaz,en azından ruhlarımız bizimle.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir tek o biliyor kadehtekinin benim kanım ve yaktığım mumlarında kendi hayatım olduğunu..Sadece kendi kanımı içebildiğimi,kendi hayatımı yakabildiğimi fısıldıyorum kulağına,ona ihanet ettiğim her sabah,akan kanımla,hayatımdan geriye kalan küllerle yalnızlığımın koyununa girdiğim gecelerde..

:rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...