roxelane Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2010 Yalnızlık;terkedilmiş bir mezarlığın ıssızlığı,sahipsiz bir cenazenin,kimliği belirsiz bir cesettin kimsesizliği ve terkedilmişliği değildir.Ruhun bedenin sınırlarını aşıp ''en yalın'' haliyle kendisi olmasıdır sadece. *** Elimdeki kadehte kırmızı şarap,şamdandaki mumları yakıyorum yavaşca..Bir ben varım bir de yanlızlık karşımda..Bir tek o biliyor kadehtekinin benim kanım ve yaktığım mumlarında kendi hayatım olduğunu..Sadece kendi kanımı içebildiğimi,kendi hayatımı yakabildiğimi fısıldıyorum kulağına,ona ihanet ettiğim her sabah,akan kanımla,hayatımdan geriye kalan küllerle yalnızlığımın koyununa girdiğim gecelerde.. *** Yalnızlığımla mutluyum sanarken, kimsesizliğimi,ıssız sokaklarda kaybolan, terkedilmiş benliğimi ararken buldum. *** Hiç kimse kimliği belirsiz bir ceset kadar terkedilmiş olamaz,en azından ruhlarımız bizimle. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 mm,leziz:) Sadece kendi kanımı içebildiğimi,kendi hayatımı yakabildiğimi fısıldıyorum kulağına..en tatlı yeri de burası.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 en azından ruhlarımız bizimle...şimdilik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Bir tek o biliyor kadehtekinin benim kanım ve yaktığım mumlarında kendi hayatım olduğunu..Sadece kendi kanımı içebildiğimi,kendi hayatımı yakabildiğimi fısıldıyorum kulağına,ona ihanet ettiğim her sabah,akan kanımla,hayatımdan geriye kalan küllerle yalnızlığımın koyununa girdiğim gecelerde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 çok güzel anlatılmış yalnızlık emeğine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 yalnızlık...belki de azıcık gerekli ruhun soluk alması için..belki de gereksiz kendi karmaşamızdan kaçmamız için.. yalnızlık neyin kimin kaybolan hangi ruhun yalnızlığı.. çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2010 Başlık adeta beni tanımlıyor,şaraplı kısımlar da bir o kadar güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2010 Yalnızlığı güzel betimlemişsiniz... Herman Hesse ve Franz Kafka metinlerini çağrıştırdı bana eğretilemeleriniz. Yalnızlık insanın doğal halidir diyebilir miyiz?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2010 sokaklarında bolca arak, cesetlerinde kırgınlıkları bitap, yollarını yitirmiş bir sevgili. ama nasıl oluyorda yanlızlığın kendisi değil ruhun en yalın hali olabiliyor? yere inse bence iyi olacak! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.