Jump to content

Ben düzeni sevmem;zaten kimse de beni düzemez!!!

roxelane

Önerilen Mesajlar

..hayat kolay aslında onu zorlaştıran biziz zorlaştıkça değerleneceğine inanan normal?! bir zihniyetiniz çünkü.. düzen böyle zor olan kıymetlidir diyerek beynimizi düze düze inandıran kandıran düzen böyle söylüyor kulağımıza..kolay olan kötü tüh kaka..zorlamak lazım kendini..

..ama en çokta kolay sorularda hata yaptıyor hayat..biz zorların peşinde koşup yeterince zorlaştırken hayatımızı,ölümcül darbe kolaylardan geliyor aslında..hatalarımız,pişmanlıklarımız o kolay sandıklarımızda..Unutamadıklarımız hep kolay deyip umursanmayan yanlışlar aslında..

..eğer susarsam istediğim herşeyi elde edebileceğimi söylemişti annem,

haklıyıdı.. susarsan birçok şeyi elde biliyordun belki ama annemin atladığı bir ayrıntı vardi ki ben kimsenin sevimli ev kedisi olmak istemiyordum,boynuna tasması geçirilmiş suskun ama karnı doymuş bir kedi,istediklerini yaptırmak için ,rahat için özgürlüğünü satmış bir kedi..esaretinde mutlu olmayı becermiş mırıltılarıyla sahibini mutlu etmeye çalışan, kendini okşatan kedi..

ille kedi olacaksam sokak kedisi olmalıydım ben belki aç kalırdım,rahat değildim, yuvamda sıcak olmazdı belki ama özgürlüğümü satmamış olurdum o süslü tasmaya..sevişirdim önüme çıkan her kediyle,gerektiğinde bir tırmık atmaktanda çekinmezdim yüzlerine..susmazdım asla miyavlardım, vazgeçmezdim kendim olmaktan..

Bu düzene inadına..

roxelane tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hayat çoğu kişiyi düzer aslında, doğmadan belirler görünüşünü, biçmini, düşüncelerini... o olmadı düzdürürsün zihnini içindeki çocuk , şeytan ya da meleklere ... veya herneyse...

düzüldükten sonra düşünmek hata belki de tam bilemiyorum. belki de herkes fahişe doğuyordur.. veya değil.. herneyse, hayat atlamamışsa seni -unutmamışsa - düzülmüşsün demektir bence... yine de güzel yazı bayan... umarım hayatta (d)üzülmezsin..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Düzenin uyumsuzlık isteği de zamanla düzenin parçası olmuş , hatta düzene başkaldıranlar için yasalar düzenlenmiş ise hepimiz düzülmüşüz :D

roxelane

Bu durumda size, düzene başkaldırmayı , düzülen yerlerimizi pansuman etmeyi öğreten , akımın öncüsü olmuş ama hiç bir zaman o akımı savunmamış , hertürlü başkaldıraya açık , Punk kültürünün TANRI'ları SEX PİSTOLS ve en azından benim için ayrı bir yeri olan GOD SAVE THE QUEEN armağan ediyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

belki ama en rahati rotasiz gitmek de olabilir. Lamba lambadir goremezsen isigi ac, goruyosan kapa, istersen mum yak...

Onemli olan gorebilmen. Kimsenin isigi oburunden daha guzel degil...

Bu durumda ister sokak kedisi olmussun ister isyan etmissin etmemissin, madem duzulmus dogduk, sadece vakit kaybidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Düzen herkesi düz(E)mez..Tecavüz girişimin de bulunur yeterince şanslıysan yeterince zekiysen ya da yeterince güçlüysen elinden kaçma şansın hep vardır.

''Düzen'' anlatılmak istenilen dışında da bir çok anlama gelebilecek bir kelime;

DÜZEN= 21.yy sistemi

Oysa sistem de sevişmekte canlıların doğasına karşı değildir.Canlıların en küçük yapı birimi olan hücrelerinde hatta organellerin de bir sistem (düzen) mevcuttur.Canlının doğasına uygun olan düzen kaostadır, kendiliğindendedir.Yani ''kaos içinde ki düzendir'' sağlıklı olan paleontolijik dönemlerde ki insanın doğanın içinde yaşamlarını sürdürmesidir canlının doğasına uygun olan düzen, 21.yy modern dünyasının düzeni ise tıpkı kanser hücreleri gibidir onlarda belirli bir düzende çoğalırlar.Yani Düzen karşıtlığı değil hastalıklı bir düzene olan karşıtlıkdır sağlıklı olan çünkü kanser olmuş bir düzen,öldürür..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...