roxelane Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2010 (düzenlendi) ..hayat kolay aslında onu zorlaştıran biziz zorlaştıkça değerleneceğine inanan normal?! bir zihniyetiniz çünkü.. düzen böyle zor olan kıymetlidir diyerek beynimizi düze düze inandıran kandıran düzen böyle söylüyor kulağımıza..kolay olan kötü tüh kaka..zorlamak lazım kendini.. ..ama en çokta kolay sorularda hata yaptıyor hayat..biz zorların peşinde koşup yeterince zorlaştırken hayatımızı,ölümcül darbe kolaylardan geliyor aslında..hatalarımız,pişmanlıklarımız o kolay sandıklarımızda..Unutamadıklarımız hep kolay deyip umursanmayan yanlışlar aslında.. ..eğer susarsam istediğim herşeyi elde edebileceğimi söylemişti annem, haklıyıdı.. susarsan birçok şeyi elde biliyordun belki ama annemin atladığı bir ayrıntı vardi ki ben kimsenin sevimli ev kedisi olmak istemiyordum,boynuna tasması geçirilmiş suskun ama karnı doymuş bir kedi,istediklerini yaptırmak için ,rahat için özgürlüğünü satmış bir kedi..esaretinde mutlu olmayı becermiş mırıltılarıyla sahibini mutlu etmeye çalışan, kendini okşatan kedi.. ille kedi olacaksam sokak kedisi olmalıydım ben belki aç kalırdım,rahat değildim, yuvamda sıcak olmazdı belki ama özgürlüğümü satmamış olurdum o süslü tasmaya..sevişirdim önüme çıkan her kediyle,gerektiğinde bir tırmık atmaktanda çekinmezdim yüzlerine..susmazdım asla miyavlardım, vazgeçmezdim kendim olmaktan.. Bu düzene inadına.. Ocak 27, 2010 roxelane tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eleonora Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 hayat çoğu kişiyi düzer aslında, doğmadan belirler görünüşünü, biçmini, düşüncelerini... o olmadı düzdürürsün zihnini içindeki çocuk , şeytan ya da meleklere ... veya herneyse... düzüldükten sonra düşünmek hata belki de tam bilemiyorum. belki de herkes fahişe doğuyordur.. veya değil.. herneyse, hayat atlamamışsa seni -unutmamışsa - düzülmüşsün demektir bence... yine de güzel yazı bayan... umarım hayatta (d)üzülmezsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 fakir edebiyatının alemi yok aslında. gerçekten istediğinde sokak kedisi de olursun. hem de en özgüründen. ve azıcık isyan etmekten vazgeçip işimize bakarsak, karnı tok sokak kedileri olabiliriz. tercih meselesi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eleonora Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 sokak kedisi veya degil, butun kediler dokuz canlidir. Kavramlar sacmalik. Bir sey olmak zorunda hissetmek bos. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 bulunulan durumu gözden geçirmemek de bir o kadar boş rotası olmayan gemiye rüzgar da yardım etmez haliyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Düzenin uyumsuzlık isteği de zamanla düzenin parçası olmuş , hatta düzene başkaldıranlar için yasalar düzenlenmiş ise hepimiz düzülmüşüz roxelane Bu durumda size, düzene başkaldırmayı , düzülen yerlerimizi pansuman etmeyi öğreten , akımın öncüsü olmuş ama hiç bir zaman o akımı savunmamış , hertürlü başkaldıraya açık , Punk kültürünün TANRI'ları SEX PİSTOLS ve en azından benim için ayrı bir yeri olan GOD SAVE THE QUEEN armağan ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eleonora Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 belki ama en rahati rotasiz gitmek de olabilir. Lamba lambadir goremezsen isigi ac, goruyosan kapa, istersen mum yak... Onemli olan gorebilmen. Kimsenin isigi oburunden daha guzel degil... Bu durumda ister sokak kedisi olmussun ister isyan etmissin etmemissin, madem duzulmus dogduk, sadece vakit kaybidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Önce bi kedi olmadığımızı fark edelimde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eleonora Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 abi bi dur ya ornekten gidiyoduk xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 kediden çok da farklı değiliz zaten düşününce:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Peki öyleyse birileri miyavlasın birileri hırlasın .. Düzen de kuyyruğumuzu kaldırmaya fırsat vermeden bizi düzmeye devam etsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Düzen,Düzgün,Düzülmek,Düzmek,''Düz mantık''(!!!) ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eleonora Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 duzuleni severim, duzenden oturu.. Neyse bu kadar sacmadim yeter gidip biraz da kardesime sacmaliycam xP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeriousMurder Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Düzen herkesi Düzer.İster düzeni kabul et ister düzene isyan et her türlü sistemin(düzenin) bir parçasısın.Onun için düzen herkesi düzer diyorum bir kaçış kurtuluş yok ama oyunu kendi kurallarına göre oynamak kendi elinde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 kımı tasmalı görunur ama özgürdür kımıyse serserı görunur ama gıdecek yerı yoktur...kendı ıcındekı düzeni tutturmussan senden özguru yoktur bana kalırsa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 bu ihtimaller düzeninde önemli olan hangi pencereyi benimseyip düzen yaratmak aslında ,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Düzen herkesi düz(E)mez..Tecavüz girişimin de bulunur yeterince şanslıysan yeterince zekiysen ya da yeterince güçlüysen elinden kaçma şansın hep vardır. ''Düzen'' anlatılmak istenilen dışında da bir çok anlama gelebilecek bir kelime; DÜZEN= 21.yy sistemi Oysa sistem de sevişmekte canlıların doğasına karşı değildir.Canlıların en küçük yapı birimi olan hücrelerinde hatta organellerin de bir sistem (düzen) mevcuttur.Canlının doğasına uygun olan düzen kaostadır, kendiliğindendedir.Yani ''kaos içinde ki düzendir'' sağlıklı olan paleontolijik dönemlerde ki insanın doğanın içinde yaşamlarını sürdürmesidir canlının doğasına uygun olan düzen, 21.yy modern dünyasının düzeni ise tıpkı kanser hücreleri gibidir onlarda belirli bir düzende çoğalırlar.Yani Düzen karşıtlığı değil hastalıklı bir düzene olan karşıtlıkdır sağlıklı olan çünkü kanser olmuş bir düzen,öldürür.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.