roxelane Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2010 beynimi kırda dinlenceye çektim, vatanımın en kısır batak çayırlarına gönderdim;şimdi tam bir birleşimimim, yoğunlaşmayım,şehvetim. gece ve sen kollarımda dinleniyorsun. serpilip gelişene değin birbirimizin içinde,birimiz ötekinin özü olana değin soluğumuzu kesiyor öpüşmelerimiz. ateşli göğüslerin üstüne konup kalkıyor dudaklarım;genişliyor aç,ateşli ve dopdolu göğsüm;bedenimle senin panter bedenini sımsıkı sarıyorum; erkek göğsümde attığını duyuyorum yüreğinin,sayabilirim vuruşlarını, duyumsuyorum bedenim boyunca indiğini seninkiyle koşturan kan selini ve senin tenini saran şehvetli titremelerin benimkine dönüştüğünü. gömülüyorum ta derinlerine-hep derine,ateşliliğimin dayanılmaz cehenneminde,cinsel isteğimin bu çılgın şakasında,soluk soluğa aleluyasında ölümsüz aklını yakalıyabilene dek. tenin tanrı sözü oluyorum işte; bende toplanıyor bütün cinsellik, geçmişi geleceğe bağlayan düğüm noktasıyım,geleceğin ötesine geçen köprüyüm,yeni bir evrimin rehiniyim stanislas przybyzewski Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.