Jump to content

Uyku Saçmalaması

raskolnikov

Önerilen Mesajlar

suskunluğum bütün duvarlara yayılıyor, gözlerimden akan ruhum değil sadece gözyaşlarım oluyor. duymuyorum. hissetmiyorum. kan akıyor, fark etmiyorum.masamda antepfıstığının kabukları, eskilerden kalma bir kaval, bozuk bir mp3, bir kaç gazete parçası, bir telefon, bir eldiven, ruhumdan ayrık otu gibi çıkmış bir parça. dışarıdan sesler geliyor.

içiyorum. ne içtiğimi, neden içtiğimi bilmiyorum. kulaklarımda eskilerden olmayan ama bana hep eski gelen bir ezgi. yok, yok... bunun böyle olacağı, benim böyle olacağım yalan.

içimden her cümlemi üç nokta ile bitirmek geçiyor ama......

.......

.......

.......

hastalığımın bilmem kaçıncı evresindeyim, bilmem kaçıncı ilacı içiyorum şu an. bilmem kaçıncı kez ayrılıyorum birilerinden, bilmem kaçıncı kez ağlıyor, bilmem kaçıncı kez hayatın anasına avradına küfür ediyorum...

yok .m.na koyim yok... benden bi b.k olmayacak, bunu anlıyor gibi yapıyorum ama bunu da anlamıyorum...

elimde bıçak, nerden aldığımı hatırlamıyorum. oynuyorum. damarlarımdan başlayıp bütün organlarımdan çıkacak şekilde kesiyorum kendimi. kanımı içiyorum. etlerimden yemekler yapıyorum...

.....................

....................

.................

.........................

.................

......................

..............

......................

.......................

..........................

......................

...........................

uyyayım lan ben....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...