raskolnikov Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2010 suskunluğum bütün duvarlara yayılıyor, gözlerimden akan ruhum değil sadece gözyaşlarım oluyor. duymuyorum. hissetmiyorum. kan akıyor, fark etmiyorum.masamda antepfıstığının kabukları, eskilerden kalma bir kaval, bozuk bir mp3, bir kaç gazete parçası, bir telefon, bir eldiven, ruhumdan ayrık otu gibi çıkmış bir parça. dışarıdan sesler geliyor. içiyorum. ne içtiğimi, neden içtiğimi bilmiyorum. kulaklarımda eskilerden olmayan ama bana hep eski gelen bir ezgi. yok, yok... bunun böyle olacağı, benim böyle olacağım yalan. içimden her cümlemi üç nokta ile bitirmek geçiyor ama...... ....... ....... ....... hastalığımın bilmem kaçıncı evresindeyim, bilmem kaçıncı ilacı içiyorum şu an. bilmem kaçıncı kez ayrılıyorum birilerinden, bilmem kaçıncı kez ağlıyor, bilmem kaçıncı kez hayatın anasına avradına küfür ediyorum... yok .m.na koyim yok... benden bi b.k olmayacak, bunu anlıyor gibi yapıyorum ama bunu da anlamıyorum... elimde bıçak, nerden aldığımı hatırlamıyorum. oynuyorum. damarlarımdan başlayıp bütün organlarımdan çıkacak şekilde kesiyorum kendimi. kanımı içiyorum. etlerimden yemekler yapıyorum... ..................... .................... ................. ......................... ................. ...................... .............. ...................... ....................... .......................... ...................... ........................... uyyayım lan ben.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2010 bilmem kaçıncı kez ayrılıyorum birilerinden, bilmem kaçıncı kez ağlıyor, bilmem kaçıncı kez hayatın anasına avradına küfür ediyorum... teşekkürlerrr raskal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2010 sağol asi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.