mistik Oluşturma zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 10, 2007 Bir çok kişinin bilip uyguladığı bu konunun kendim de çok faydalarını gördüm, konu hakkında kısa bilgi ve yapabilecekleriniz aşağıda verilmişir. Denize girdikten sonraki dinlenmislik ve arinmislik halini hepimiz biliriz. Havuza girdigimizde ise bunu hissetmeyiz. Sebebi sudaki tuzdur. Tuzlu su bedende birikmis negatif elektrigi, iletkenligi sayesinde sizden alir goturur. Sizler de aksam eve geldiginizde butun gunun uzerinizde bıraktigi agir etkiler ve stresten kurtulmak için yada toplantı, sınav gibi üzerinizde gerilim yaratan durumlardan once ellerinizi bir miktar (1 litre suya iki corba kasigi tuz yeterli) tuzlu suyla yıkadiginizda bu birikmis olan negatif elektrikten kurtulur ve arinirsiniz. Benim uyguladigim yontem, her aksam eve geldigimde ellerimi sabunlamadan once, ellerimi, banyomda lavabo basinda hazirlayip biraktigim bir miktar tuzlu su ile yıkamak oluyor. Belirtmeliyim ki reiki ve sifa ile ugrasan dostlarim da seans oncesi ve sonrasi bunu uygulamalari kendilerini ve uygulaticiyi korumada buyuk yarar sagliyor. Dus alirken de arada tuzlu suyu basınızdan asagiya dokerseniz tam ve net sonuclar alirsiniz. Is donusu ayaklarinizi tuzlu suyla yikamak tahmin ettiginizin otesinde bir yarar saglar. Alıntı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 deniz ve havuz farkını çok iyi hissedenlerdenim..demek ki tuz vücuda çok az alınması gereken ama çevremizde çok bulunması gereken bi bileşikmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 evet, arındırıcı etkisi işe yarar, en azından tuzlu suya ayaklarınızı sokmanız bile rahatlama ve nötrlenme sağlar, tıpkı çıplak ayakla toprağa basmak gibi..zaten dünyada üretilen elektrik, elektronik cihazlardan yüklendiğimiz elektrik inanılmaz boyutta vücüutlarımızda birikip enerjik dengemizi bozabiliyor, bundan arınmanın en kolay yolu tuzlu su veya toprak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 saol paylasim icin bundan sonra deneyecegim ciplak ayakla topraga baskmak gibi sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 evet tuzlu su çok iyi negativiteyi alıyor bende kristallerimi tuzlu suda bekletirim kullandıktan sonra. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 tuzlu suyun içine beyaz bir kese içinde uygun majikal özellikleri taşıyan bitkileri koyarsanız daha iyi olur.Mesela gül,lavanta,defne,limon çiçeği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2007 umarim dediginiz gibi faydali olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phora Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2007 Ben deniz tuzu kullanıyorum çiçek yağları karıştıyorum, topraklanmanın en keyifli yolu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2007 verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,peki tuzlu suyu saçlara dökünce zarar vermez mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.