Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2010 Kendisini Kurt Köpeği Sanan Genç Kız,, http://img168.imageshack.us/img168/6541/116046.jpg Köpeklere, özellikle de kurtlara olan sevgisi anormal boyutlarda olan genç kız, tüm hayatını bu saplantısına göre düzenlemiş durumda. 18 yaşındaki genç kız, sürekli olarak kuyruk ve tasma takıyor çünkü sokağa çıktığında, birilerinin tasmasından tutarak kendisine kurt muamelesi yapacağı beklentisini taşıyor. Ancak saplantılı kızın takıntıları bununla sona ermiyor. Ailesi, genç kızın en büyük hobisinin yol kenarlarında bulduğu ölü köpeklerin kafalarını kesmek olduğunu söylüyor. Gerçek adı Sarah Rodriguez olan kız, bulduğu ölü köpeklerin kafasını itinayla kestikten sonra, ormana götürüp burada gerçekleştirdiği ritüel eşliğinde kafa derisini yüzüyor. Bununla yetinmeyen genç kız, eve götürdüğü kafatasını kaynar suda haşladıktan sonra beynin akması için bir kenara bırakıyor. Bahsedilen tüm bu işlemlerde uzmanlık kazanan kurt kız, kısa bir süre önce ormanda çektirdiği ve elinde kestiği bir köpek kafası bulunan resmin internete konmasıyla gündeme oturdu. Hayvan hakları derneklerinin şikâyeti üzerine harekete geçen San Antonio polis teşkilatı kurt kızın kapısını çaldı. Gözaltına alınan kurt kız Sarah, köpekleri asla öldüremeyeceğini, kendisinin de bir “köpek” olduğunu ve hayvanların içini doldurmaktan hoşlandığını söyleyerek kendisini savundu. AİLESİ DESTEK ÇIKTI Odasının duvarları anime karakterleri ve uluyan kurt posterleriyle dolu olan Sarah’ın annesi, kızının hayvan doldurma alışkanlığını desteklediğini ancak bunu göz önünde yapmasına karşı olduğunu söyledi. Annesinin dedikleri göre, iki tane Sibirya kurdu besleyen Sarah, en sevdiği köpeği Pixie bir araba tarafından ezildikten sonra duygusallaştı ve köpeğin kafasını kesip bir kavanozda saklamaya başladı. Annesi, kızının yeni alışkanlığında uzmanlaşması üzerine, zamanla insanlardan benzer işlemler için talep almaya başladığını söyledi. Polis, evde yapılan araştırma sonucunda, kurt kızın odasında içi hayvan ölüsü dolu bir buzdolabı bulunduğunu açıkladı. TOURETTE SENDROMU Okulda ve ev hayatında taktığı kuyruk ve koşum takımıyla yaşayan, bazı zamanlar insanların kendisinden kaçmasına neden olan bıçak taşıyan Sarah’ı inceleyen doktorlar, genç kızın “tourette sendromu” olarak bilinen bir hastalığa yakalandığını söylediler. 10 yıl önce köpeğini kaybettiği kazanın etkisiyle yaşadığı travma yüzünden dengesi bozulan kız, taktığı tasma yüzünden kendisini sahiplenilmiş bir hayvan zannediyor. Tedavi altına alınan Sarah, köpekleri öldürmeyi asla istemediğini, ancak yol kenarında ölmüş olan köpekleri sevgi beslediğini söyleyerek, 8 yaşında yaşadığı travmanın etkisini ortaya koydu. http://img532.imageshack.us/img532/7787/43795858.jpg http://img402.imageshack.us/img402/1476/220100129035433.jpg http://img137.imageshack.us/img137/7153/320100129035551.jpg http://img521.imageshack.us/img521/4703/420100129035605.jpg http://img5.imageshack.us/img5/883/520100129035633.jpg (Hürriyet) Duyurulur ,, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Ne güzel çeşit olmuş bu da dünyaya:D . Kimseye de bir zararı olmaz nasıl olsa. Asıl tehlikeli olanlar kendini insan sanan köpekler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 dikkat çekmek diyoruz, çok kaptırmış belli ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 TOURETTE SENDROMU diyince aklıma south park geldi .dikkat çekmek istediğini sanmıyorum bence ciddi anlamda psikolojik problemleri var ve yardım alması gerek ,ki alıyordur heralde bunlardan sonra , öldürme kesme biçme güdülerini kontral altına alırsa iyi bir vahşi doğa belgeseli çekebilir belkide kurtlarla ilgili ,kendini kurtlara yakın hissediyormuş eline sağlık siyahkarlar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Dayak tek çözüm dayak kızını dövmeyen dizini döver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evagram Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Dayak tek çözüm dayak kızını dövmeyen dizini döver katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 bak bu konu ilginç işte..fekat okurken kustum(pardon) o ayrı konu ben de kendimi komik sanıyorum mesela ..alahtan palyaço burnu felan takmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 İlginç bir takıntı.Tedavi çabaları hobisinden uzaklaşmasına neden olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2010 ,,,,,,,,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Kızın cidden psikolojik problemi var allahtan bunu farkedip kontrol altına almışlar yoksa kız iyice kafayı yerdi... Benimde okurken midem bulandı be bu arada sen böyle değilsin demi Hush Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 ,,,,,,,,,, :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Kızın cidden psikolojik problemi var allahtan bunu farkedip kontrol altına almışlar yoksa kız iyice kafayı yerdi... Benimde okurken midem bulandı be bu arada sen böyle değilsin demi Hush saçlarım benziyo, eşyalarımız benziyo, ama tasmam yok:D zatn kurdun tasması mı olurmuş hıh:D ya şey ımm bişey sorucam, ne yiyomuş hanım kızımız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 ne yediği hakkında bilgi bulamadım , fakat etle beslendiğine yüksek iddiaya girerim, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 oh iyi iyi paçayı kurtardım et yemem ben:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 oh iyi iyi paçayı kurtardım et yemem ben:D yeme bizi bana seni yiyecem diyen sen değil miydin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 öldürüp bırakıcam leş yemem ben:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 uğraşman gerekecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 oohh Hush ' a arkadaş çıktı :D sıkılmaz arTk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 oohh Hush ' a arkadaş çıktı :D sıkılmaz arTk :rofl: alemsin kardeşim ya :D bu kız Hush 'ı da aşıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 ilgi çekmeye çalışmış .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 aşmış kendini:huh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Ben annesinin tavrına şaşırdım kız kafayı yemiş annesi farkında bile değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 kabullenmiş teyze, annem de önce uluyup durma diyodu ama sonra kabullendi yazık:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 kabullenmiş teyze, annem de önce uluyup durma diyodu ama sonra kabullendi yazık:p ee baktı annen yapıcak bişi yok bıraktı seni kendi haline :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2010 ne kullanıyor acaba ? merak ettım :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.