nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2010 Tabi vokalde ilah Sid Vicious mevcut... Bildiğiniz My Way şarkısını hiç bir grup anarşist tarafından dinledinizmi? alternatif link : http://www.yasaktube.com/index.php?act=ara&q=Sex+Pistols+-+My+Way ve Sex Pistols hakkında bilgi için... http://www.gnoxis.com/showthread.php/18020-sex-pistols?highlight=Pistols&p=238756#post238756 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 dinlememiştim ama güzelmiş emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2010 bütünüyle bir başkaldırı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Herşeyle dalga geçtikleri gibi, My Way parçasıyla da dalga geçmişler. Ama gene de parçayı o şekilde yorumlamaları orijinal bir fikir. Açık açık fuck your way deselerdi, bu kadar etkili olmayabilirdi. Adamlarda müzikal virtüözite olmaması (ki böyle bir dertleri olduğunu hiç sanmam) yaratıcı fikirleri olmadıkları anlamına gelmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Evet border daha farklı örnekler var mesela clash mesela bily idol , bunlar yaratıcılıklarının yanına biraz kalite ve çokça para kazanma hırsı koymuslar . Ama kaynak Sex Pistols ... Kaygısızca dünyaya başkaldırmanın önce sınırını kaldırmış dahiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2010 Evet border daha farklı örnekler var mesela clash mesela bily idol , bunlar yaratıcılıklarının yanına biraz kalite ve çokça para kazanma hırsı koymuslar . Ama kaynak Sex Pistols ... Kaygısızca dünyaya başkaldırmanın önce sınırını kaldırmış dahiler... Türkiye de punk akımı pek rağbet görmemiş olsa da , avrupada punk'ı giyimleriyle, yaşam biçimleriyle bir felsefe olarak benimsemiş bir yığın insan var. (Bunu bizzat kendim gözlemledim) Bununla ilgili burada kısa bir anektod aktarmadan geçemeyeceğim: Yıl 90-91 civarı Almanyadayım. Bir fırında çalışıyor ve sabahın 4 ün de işbaşı yapıyordum. Saat 3:30 gibi uyku sersemiyle istemeye istemeye yola koyuluyordum. Her sabah ben söve söve o saatte işe giderken yolumun üzerinde grup halinde harabe bir evde oturan Punker'lar, evin bahçesinde bir kasa biranın etrafında oturmuş, yüksek sesle Motorhead, Deep Purple vs dinliyor olurlardı. Ben de kıskançlıktan çatlar, ölürdüm; bu mu adalet diye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Sid ve nancy bunun filmi vardı ya güzeldi küçükken izlemiştim djdjcjsö kadını bıçaklıyordu ve sonradan uyuşturucu krizinde filan ölüyordı hımm özlemişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.