fotonkedi Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2010 (düzenlendi) Doğum anımızdaki en önemli 3 noktadan biri ve belirlenmesi en hassas olanı yükselen burçtur. kendi yükselen burcumuzu işaretleyip sitedeki yoğunluğun hangisinde olduğu merakımı gidermek istedim... bilmeyenler bazı bilgilere sahiplerse öğrenebilirler...yardım edebilirim. Emin olmadan işaretlemeyin! http://www.gezinet.net/images/burc.gif Şubat 4, 2010 fotonkedi tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 ben ilk defa yükselen burcuma şimdi sayende baktım:D oğlak çıktı hiç taşımam özelliklerini, tam bir kovayım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 yaz saatini dikkate aldın mı ya da dikkate alan bi yerden mi baktın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 valla bilmiyorum anneme sordum saat kaçta doğdum ben diye gece 3 gibi doğdun heralde hatrlamıyorum geceden oncede doğmş olablilirsin dedi:D yani aslında benm yükseLenim meçhul:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 yay olduğunu öğrenmiş bulunuyorsun ... yaya + 1 oğlağa -1 aıdhıoh 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 bir oğlakta ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aysu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 yay olduğunu öğrenmiş bulunuyorsun ... yaya + 1 oğlağa -1 aıdhıoh evet öğrendim sayende teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 önemli değil . daha tutarlı şeyler bulacaksındır şimdi . yükseleninde sadece yay enerjisi yok bu arada oğlak yükseleni olan biri de yaya işaret koyarsa doğru sayıya ulaşmış oluruz adhaıoh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 benim ki de yengeç...yayın çılgınlığı yengeçin duygusallığı arasındayım....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 balıkkkkk,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 ne balığısın acaba hihi oğlak balığı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Ya ben yay diye biliyordum ama tekrar bakınca farklı çıktı. Ben öğlen 12-13 arası doğmuşum yükselenimi sölersen sevinirim foton. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 ya foton, oğlak balığı olduğuma eminmisin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 yükselen burç kişinin yıldız haritasında birinci eve yerleşen burçtur ve çoğunlukla birinci evde iki farklı burç bulunur.Bu yüzden yükselen burçunuzu öğrenmek için yıldız haritası çıkarırsanız daha iyi olur mesela benim ykselen burcum saat olarak bakıldığında terazi fakat ben daha çok akrep özellikleri gösteriyorum bunun sebebi de birinci evim 32. derecelik ve 11 derece terazi geri kalan 21 derece ise akrep.. yıldız haritanıza aşağıda ki linkten bakabilrisiniz.. http://www.astrozoom.com/index_trk.php Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 oğlak etkin çok baskın siyahcım... xxx cursed bazı bilgileri verirsen bakarım.ö m atıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 oğlak =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 roxalen yanlış bilgi vermeyelim lütfen... 29 derece terazi bile olsa terazidir yükselen! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Daha önceden biliyordum ama unuttum şimdi tekrar bakıyorum astroloji sitelerinden bir kaçında balık bir kaçında koç çıkıyor nereden doğrusunu bulabilirim bilen varsa söylesin lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 nasıl bakılıyor foton banada yardım edebilirmisin ? ben saat e göre baktığımda kova çıkmıştı burçta koca yükselende , ama doğru bakıp bakmadığımı bilmiyorum açıkcası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 akrep bı ıhtımal yay yada terazı aman hıc karısma xero sonra ay burcu fln bı ssuru bırsey cıkıyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 özel mesajla doğum tarihi doğum yeri ve doğum saatinizi atarsanız sizin için ay burcunuzu da tespit ederim hadi o da hediyem olsun doğum saatini tam bilmiyorsa anneniz en yakın saat aralığını verin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 kova benim yükselenim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 kova mıydı hımm merak ediyorum valla hangi yükselen çok çıkıcak diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 valla akrep fazla gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2010 1 tanesi yanlış işaretlenmiş sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.