Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2010 Baktığım tüm kadınlar etten kemikten ibaretti Baktığım tüm vücutlar etten ve kemikten Tüm düşünceler kısıtlı Eksikti hep bir şeyler Dokunsam da hissedemezdim İçip içip kaybolurdum sokaklarda Düşüncelerimi kaybederdim Ve kendimi… Sonra oturup saatlerce insanları izlerdim O kadar amaçsız bir o kadar ders verirlerdi Güneşli bir günde seni gördüm bir ara Güneş yüzünü parlatıyordu Gökten inmiş gibi berraktın Kalbime bir şeyler fısıldanmaya başladı o an İçini görebiliyordum sanki Dokunabilirdim Hiç tanımasam da anlatabilirdim seni saatlerce Bu bir çeşit aşk olmalıydı Seninle büyüyüp şekillenecek Bir çeşit kitap olmalıydı bu sayfaları boş biz yazalım diye… Tanıştık, haklıymışım, ben düşüncelerine dokundum Sana anlatmama gerek yoktu Biliyordun zaten her şeyi Biliyordum zaten tüm düşüncelerini Geriye sadece keşfetmek kaldı… Konuştukça yaşadıklarımızın bile aynı olduğunu keşfettik Her gün biraz daha artan sevgi Her gün biraz daha büyüyen aşk olmalıydı bu Öğrendim sevmeyi, aşkı, acıyı, tatlıyı , huzuru Sonra sen kayboldun birden Kayboldum birden Ete ve kemiğe dönüştü yine tüm vücutlar Düşünceler kayboldu Ruhlar anlamsızlaştı Tıpkı eskisi gibi Esip geçen bir rüzgar gibi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2010 Süpermiş.... Emeğine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2010 Demiştim ya hani bunu edebiyat dersi için okiicam Evde unuttum okuyamadım :/ Fikrimi biliyosun çok güzel (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.