pithc Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2010 Artık konuşmalarımızı bu başlık altında yapabiliriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 ege üniversitesi tiyatro topluluğunu biliyo musunuz? hiç oyununu izlediniz mi? evet duydum hatta elime bir kac tane uyarlaması bile gecti...ama izleme fırsatı bulamadım...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Gayet güzel bir başlık pitch teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Mahagonny Kentinin Yükselişi ve Düşüşü isimli oyunun bir kısım provasını izledim , oyunculardan özlem kahveci yakinim dir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thejoker Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 nevermore ne kadar yakınısın özlemin acaba:) bu arada ben eüttliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 oyleyse Melodi yi de tanıyorsun? Ortak arkadaşlarımız sayesinde tanışıyruz malum bornova küçük yer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thejoker Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 tabi tanıyorum da.. sen kmsin acaba şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thejoker Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2010 Bu konuyu da kirletmeden ozaman tiyatro konuşma platformuna geri dönelim.. pitch istanbul da izleme fırsatı bulduğun topluluklar hangileri.. özellikle üniversite tiyatro topluluklarından? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2010 bu konu zaten diger konuları kirletmemek için o yuzden burası serbest atıs...:D istanbulda cok fazla oyuna gitmedim gittiklerim de ya dt yada şt...bi ara üniversiteler arası tiyatro festivali vardı orda erzurum atatürk üniversitesi tiyatro bölümü " Allahın Ayısı " oyununu izledim...:D...tabi su an hatırladıgım bu...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Ben Boğaziçi öğrencilerini izlemiştim üç yıl önce Egenin bahar şenliğinde çok iyi oynamışlardı ne güzel olurdu Egenin bahar şenlikleri ah ahh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thejoker Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 EÜTT Tiyatro günleri bu sene 13-23 mayıs olucak:) daha açıklamadık da resmi olarak.. şu sıralar başvuruları alıyoruz işte.. beklerim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 eütt tiyatro günleri derken festival falan mı?...eger öyle bir sey olursa ben okulu ayarlayıp bizim oyunla gelebiliriz...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thejoker Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2010 Tabi tabi festival.. eutt.org a gir,, orda başvuru formu var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2010 hmm tamam bizim halkla ilişkilerdeki arkadasa söylüyeyim...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thejoker Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2010 şenlik başvurularımız sonlanmak üzere.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2010 basvuru yapıldı diye biliyorum...:D... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2011 Tiyatro samimiyetini yitirdi sanki gün geçtikçede yitiriyor. Gerçi bu zamanlarda samimiyetini yitirmeyen pek birşey kaldığını söylemek de zor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
balam Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2015 Oyuncu adam ,tiyatrocu adam; dünyadaki bütün karekterleri kendinde barındıran bir bireyden üstün olan kişidir.. Bir çok oyunda oynadım ve oynarken kendimden geçiyorum seviyorum ben bunu ya umarım bunu iş olarak yapma imkanı bulabilirim. Van devlet tiyatrosunda oynama şansım var şansı iyi değerlendirirsem çok gzel olucak.. Tiyatro candır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.