Jump to content

Tiyatro Konuşma Platformu

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:
ege üniversitesi tiyatro topluluğunu biliyo musunuz? hiç oyununu izlediniz mi?

evet duydum hatta elime bir kac tane uyarlaması bile gecti...ama izleme fırsatı bulamadım...:D:D

Yanıtlama zamanı:

Mahagonny Kentinin Yükselişi ve Düşüşü isimli oyunun bir kısım provasını izledim , oyunculardan özlem kahveci yakinim dir :D

Yanıtlama zamanı:

oyleyse Melodi yi de tanıyorsun?

Ortak arkadaşlarımız sayesinde tanışıyruz malum bornova küçük yer :)

Yanıtlama zamanı:

Bu konuyu da kirletmeden ozaman tiyatro konuşma platformuna geri dönelim.. pitch istanbul da izleme fırsatı bulduğun topluluklar hangileri.. özellikle üniversite tiyatro topluluklarından?

Yanıtlama zamanı:

bu konu zaten diger konuları kirletmemek için o yuzden burası serbest atıs...:D:D

istanbulda cok fazla oyuna gitmedim gittiklerim de ya dt yada şt...bi ara üniversiteler arası tiyatro festivali vardı orda erzurum atatürk üniversitesi tiyatro bölümü " Allahın Ayısı " oyununu izledim...:D:D...tabi su an hatırladıgım bu...:D:D

Yanıtlama zamanı:

Ben Boğaziçi öğrencilerini izlemiştim üç yıl önce Egenin bahar şenliğinde çok iyi oynamışlardı ne güzel olurdu Egenin bahar şenlikleri ah ahh :(

Yanıtlama zamanı:

EÜTT Tiyatro günleri bu sene 13-23 mayıs olucak:) daha açıklamadık da resmi olarak.. şu sıralar başvuruları alıyoruz işte.. beklerim..

Yanıtlama zamanı:

eütt tiyatro günleri derken festival falan mı?...eger öyle bir sey olursa ben okulu ayarlayıp bizim oyunla gelebiliriz...:D:D

Yanıtlama zamanı:

Tiyatro samimiyetini yitirdi sanki gün geçtikçede yitiriyor. Gerçi bu zamanlarda samimiyetini yitirmeyen pek birşey kaldığını söylemek de zor.

Yanıtlama zamanı:

Oyuncu adam ,tiyatrocu adam; dünyadaki bütün karekterleri kendinde barındıran bir bireyden üstün olan kişidir.. Bir çok oyunda oynadım ve oynarken kendimden geçiyorum seviyorum ben bunu ya umarım bunu iş olarak yapma imkanı bulabilirim. Van devlet tiyatrosunda oynama şansım var şansı iyi değerlendirirsem çok gzel olucak.. Tiyatro candır :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...