Jump to content

Mesaj silmek

Apollonius

Önerilen Mesajlar

Selam;

Arkadaşlar buranın İslami bir forum olmadığını ve İslami içeriğin yasak olduğunu biliyorum.

Fakat İslami olmayan konu açınca da içinde en ufak İslami öğe geçse sorgusuz sualsiz siliyorsunuz.Yöneticilerin tarafsız olması gerekirken bazılarının katıksız İslam düşmanı olması diğer yöneticileri rahatsız etmiyor mu?

Bahsettiğim silinen konuyu inceleyiniz. Silinen konu reiki ile ilgiliydi ve ilgili olan yere yani reiki bölümüne açmıştım.

Büyük ihtimalle İslami detay içerdiği için silindiği bahanesi öne sürülecek olan mesajın içeriğini inceleyiniz, % kaçı İslami detay içeriyor? belki %5 belki %10. O da alıntıyı yaptığım kişinin yazısı. Eğer bir mesaj külliyen kurallara aykırı değilse uyarı verilir düzeltilmesi için veya elle girer kurallara uyacak şekilde düzeltirsiniz. Burada forum konusu dışında bir şeyler satmaya uğraşmıyoruz.

Yöneticilerden, daha doğrusu tarafsız olanlarından sağduyu bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bahsettiğinin tersine sen bu forumun nasıl bir forum olduğunu bence hiç anlayamamışsın.. Herhangi birini katıksız islam düşmanı ilan etmek kimsenin haddi değil.. Özellikle yöneticiler için böyle bir ifade kullanmak hiç akıllıca değil.

İhtimallerle değerlendirdiğin sebebin ne olduğuna biz eminiz.. eğer doğru düzgün bir yaklaşım içinde olsaydın sana seve seve açıklama nezaketini de gösterirdik. Fakat şuanda buna hiç gerek görmüyorum. Herhangi bir açıklama yapma zorunluluğumuz da yok zaten ama bu üyelerimizle iletişimimiz açısından tercih ettiğimiz bir yol... seninle anlaşma gereği görmüyorum. Bu kadar katı fikirle ve yargılayıcı üslupla yaklaşan herhangi bir üyeye anlatacak açıklayacak birşeyimiz yok.

Yöneticilerden sağduyu beklemeden önce kullanılan ifadelere dikkat etmek daha özenli seçmek gerek.. kimseye işini öğretmeye kalkmayın... herkes yapması gerekeni biliyor burada. Hoşlanmayanı zorla tutmuyoruz..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
Bu konu artık başka yanıtlara kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...