bedel Oluşturma zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 11, 2007 Kimim? Evolüsyon sırasında tesadüfen oluşan bir molekül birikimi mi? Kimim? İstenmeyen bir anda anne ve babamın genlerinin tesadüfen oluşan bir birleşimi mi? Kimim? Nüfus kağıdında kayıtlı bir numara, önemsiz, sıradan bir varlık mı? Kimim? Reklamın, çevremdeki insanların, medyaların bir ürünü mü? Kimim? Bir anne, baba, kız, oğul, kardeş, eş, arkadaş, komşu, ... mu? Ya annem, babam, çocuklarım, ... birdenbire hepsi bir felaket sırasında ölüp ben yalnız kalırsam? Kimim? Bir ev sahibi mi? Bir mesleğe sahip, okumuş bir insan mı? Ya malım, mülküm birdenbire yok olursa, ya bir kaza sırasında birdenbire sakat, işsiz kalırsam? Kimim? Çok yetenekli bir insan mı? Ya yeteneklerimi birdenbire kaybedersem? Kimim? Bir bulut gibi rüzgar tarafından dünyanın bir köşesinden öbür köşesine sürüklenip birdenbire yok olan bir varlık mı? Kimim? İzlerini kumda bırakan, ama kısa bir süre sonra dalganın izleri yok ettiği gibi unutulmuş bir insan mı? Kimim? Hep iyilik için çabalayan ama sonunda haksızlığa, zorbaya, kötülüğe yenilmiş bir insan mı? Kimim? Yaşamın güzel taraflarından faydalanan, bol bol eğlenceden zevk alan ama içinde derin bir boşluk hisseden bir insan mı? Kimim? Bugün hayran olunmuş ve takdir edilmiş bir çiçek, ama yarın güzelliğini kaybetmiş, ateşe atılmış saman mı? Kimim? Bugün sevilen bir oyuncak ama yarın oyun sırasında kırılıp atılmış bir parça mı? Kimim? Bugün her köşede dinlenmiş ve sevilmiş ama yarın moda tarafından reddedilmiş bir şarkı mı? Kimim? Bugün gazetelerin başlıklarını dolduran önemli ve kuvvetli bir insan ama yarın politika değiştiği için hor görülmüş bir insan mı? Kimim? Bugün akıllı, bilgili, eğitilmiş, hatta Nobel ödülü almış ünlü bir bilim adamı, ama yarın bir beyin hastalığından dolayı bir bebek gibi bakıma muhtaç huzurevinde yapayalnız bırakılmış bir insan mı? Kimim? Bütün dünyayı gezmiş ama hiç bir yerde huzur bulamamış bir insan mı? Nereden geliyorum? Nereye gidiyorum? Niye yaşıyorum? İşte! Olduğum gibi sevilmiş, istenmiş, önemli bir insanım. Çünkü Tanrı beni olduğum gibi sever, ister, önemser. Kimim? İstenmiş bir insanım çünkü Tanrı beni tasarlayıp, yarattı Kimim? Yalnız kalmayan bir insanım çünkü Tanrı hep benimledir Kimim? Yok edilemeyecek hazinelerin sahibiyim Kimim? İşsiz kalamayacak bir insanım çünkü Tanrı beni yeteneklerime göre görevlendiriyor Kimim? Çok yetenekli olsam, az yetenekli olsam da fark etmez, bana ihtiyaç duyulur Kimim? Sonsuza kadar yaşayan bir insanım Kimim? Unutulmayacağım çünkü Tanrı beni anımsar Kimim? Yaptığı iyi işleri boşuna olmayan bir insanım Kimim? Bol yaşama sahip bir insanım Kimim? Solmayan bir ağaca benziyorum Kimim? Yaralandığım zaman Tanrı tarafından iyileştirilmiş bir insanım. Kimim? Tanrı tarafından asla reddedilmeyecek bir insanım -------------------- sizi temsil eden kriter varmı yukarıda? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Kimim? İstenmeyen bir anda anne ve babamın genlerinin tesadüfen oluşan bir birleşimi mi? hepimiz boyle olusmadikmi secimimiz yoktu degilmi kimse bize dunyaya gelmek isteyip istemedigimizi sormadi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 :clapping: Kimim? İstenmiş bir insanım çünkü Tanrı beni tasarlayıp, yarattı Kimim? Yalnız kalmayan bir insanım çünkü Tanrı hep benimledir Kimim? Yok edilemeyecek hazinelerin sahibiyim Kimim? İşsiz kalamayacak bir insanım çünkü Tanrı beni yeteneklerime göre görevlendiriyor Kimim? Çok yetenekli olsam, az yetenekli olsam da fark etmez, bana ihtiyaç duyulur Kimim? Sonsuza kadar yaşayan bir insanım Kimim? Unutulmayacağım çünkü Tanrı beni anımsar Kimim? Yaptığı iyi işleri boşuna olmayan bir insanım Kimim? Bol yaşama sahip bir insanım Kimim? Solmayan bir ağaca benziyorum Kimim? Yaralandığım zaman Tanrı tarafından iyileştirilmiş bir insanım. Kimim? Tanrı tarafından asla reddedilmeyecek bir insanım fazla ıyımser bana göre ama hosuma gıttı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 hepimiz boyle olusmadikmi secimimiz yoktu degilmi kimse bize dunyaya gelmek isteyip istemedigimizi sormadi...?? tamam yazılan doğru olabilir bir şekilde bu dünyada var olduk bu açıdan bktığında böyle düşünmeni sagıyla karşılıyorum arman.. fakat bu soruyu sorarak kafanı gereksiz şeylerle doldurduğuna inanıyorum, böyle düşünmek yerine ve var olduğuna göre bunu neden en iyi şekilde değerlendirmeyesin ki? ithafta bulunmak için değil, umarım yanlış anlaşılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Cok güzeldi gercekten saol bedel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Bu dünyayı beğenmeyen diğer dünyalarla irtibat kursun.Görürler o zaman hangi dünya daha iyi.Ayrıca hiçbir evrende var olmak istemiyorum derseniz de bunu nasıl mümkün kılabilirsiniz bilmiyorum.Yani olmamak nasıl bir düşünce olur? Düşünebilirmisiniz olmadığınızı... Ben düşünemiyorum,aklım almıyor. Ben hiç olmamış olsaydım nasıl olurdu,iyi olmazmıydı gibi bir soruya cevabı nasıl verebiliriz bilmiyorum.İster bu evren ister başka evrende varız,olmasaydık yine de olacaktık,orada burada yada şurada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 umarım hiçbiri değilimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 bende gerçek ben konusunun tartışılması için açıldı sandım başlığı:rofl: tam tutmuş zamanı ben kimim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 hehe hemen geldin tartışmaya dimi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2007 nerde tartışma orda YUH:devil: imzamı yapsam bunu ben:ermm: neyse güzel yazıymış diyip kapatayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Kimse değilim ben. Hiç kimseyim. Kimse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Ben aslında yoğum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Valla herkesin kafasında değişiyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akineton Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Az mıyım çok muyum? Var mıyım yok muyum? Ben neyim? (Masal mıyım gerçek miyim?) Kaç mıyım göç müyüm? Hiç miyim suç muyum? Ben kimim? (İbret miyim cinnet miyim?) Hiçlikler içinde kanayan yürek Yokluklar içinde savaşan beden Boşluklar içinde karışan zihin Güçlükler içinde değil miyim? Her ihanete akıl erdiren Her cehalete kılıf uyduran, Her esarete fiyat biçtiren Sen değil de ben miyim? Geçimsizim bugünlerde Kimsesizim bu yerlerde Değersizim bu ellerde Çaresizim doğduğum yerde Ses miyim sus muyum Sis miyim pus muyum Ben neyim (Deha mıyım heba mıyım) Ak mıyım pak mıyım Al mıyım Sat mıyım Ben kimim (Yarar mıyım ziyan mıyım) Yalanlar içinde doğruyu bulan Cayanlar içinde sözünde duran Satanlar içinde ayak direyen Yananlar içinde değil miyim? Her adalete duvar ördüren Her cesarete kilit vurduran Her asalete boyun eğdiren Sen değil de ben miyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Ben bana neysem oyum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Sen sadece insansın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Yaşamın güzel taraflarından faydalanan, bol bol eğlenceden zevk alan ama içinde derin bir boşluk hisseden bir insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.