birinci Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2010 yaşım 23, bilemediğim varlıklar tarafından 3 aydır gece rahatsız ediliyorum. bunun sebebi ne tam olarak bilmesem de, küçüklüğümde de bu tür şeylerin olduğunu hatırladım. dün yaşadığım olayı aynen aktarıyorum arkadaşlar bana bir yol göstermeniz umuduyla. gece saat 2 sularıydı. uyku tutmadı kalktım bi sigara yaktım balkona çıkıp içtikten sonra yatağıma döndüm yorganı kaldırdığım sırada, yastığın üzerinde bembeyaz ve bezelye büyüklüğünde bir inci gördüm. doğal olarak şaşırdım, bu acaba paranormal varlıkların işi mi diye düşünmeye başladım çünkü evde benden başka kalan kimse yok, yalnız yaşıyorum. ayrıca bende çok zengin biri değilim düşürmüşüm bir şeyler olmuş bir şekilde oraya gelmiş de diyemiyorum. eğer onların işiyse neden inci bıraktılar bunun özel bir anlamı olabiir mi? bunu merak ediyorum. ayrıca kuyumcuya gittiğimde bunun gerçek bir inci olduğunu ağırlığının 2,720 gram olduğunu söyledi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 İrtibat kurmak istiyorlar gibime geliyor.Cinlerin aşık olması vakasıda çok olur.Zaten birçok musallat böyle başlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kracs Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 gerçi ben cinlerin aşık olabileceği son kişiyimdir dünyada. ama yine de istemem böyle bişeyi. cinle sevgili olunur mu ya.. ben bilgim olmayan bi konu hakkında birşey de diyemem. nevermore bu işlerden anlar zannedersem. o sana yardımcı olabilir. (işlerden dediysem parapsikoloji işleri felan). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Sevgililer günü de gelmişti zaten.. Paranormal varlıklara bağlamadan önce diğer seçenekleri düşünseniz. İnci olduğuna emin misiniz ilk olarak ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Kuyumcuya gösterdiğini söylemiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.