KATA Oluşturma zamanı: Mart 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2007 Tahtadan Yaptığım Adam tahtadan yaptığım adam ne yemek yiyor ne konuşmak biliyor...... kaskatı gözlerle görünmez yerlere bakıyor... tahtadan yaptıgım adam, hatırlıyor kı bır zaman nefes alan ince ince yaprakları vardı.... topragı iştahla yiyen liften ince ince ağızları vardı... tahtadan yaptığım adam ağaçtan uzaklaştı ve insana yaklaştı ne yazık ki ne insan oldu ne ağaç.. asaf çelebi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 cok güzeldi katatonik saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 tşk ler sensizim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak;) şaka bir yana güzelmiş yaa ben daha önce okumamıştım:( saol gönderdiğin için..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 ha?.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 ha?....derken katatonik özel bir anlam çıkartmalımıyım bundan :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 tamaaaaaaam sımdı anladım sen tahtaa damı yapan adamdan bahsedıosun ben hep tahtadan adamın gözunden okudugum ıcın sııri pardon ya:p evet o zaman atasözu yerınde oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 :Dgeç olsun güç olmasn:p diyede bir atasözümüz vardır aslında tam senlik katatonik;) kafiyelide oldu bak;)......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2007 harikasin katatonik cok guzel bir siir paylasim icin saol;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.