chesterfield Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2010 (düzenlendi) Biri benden baya önce düşünmüş Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi video yenilendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 klibinede sözlerede bayılıyorum, gerçi sitede vardı ama sevgililer gününe itafen olması ayrı bir hoş oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2010 oyuncak ayı ile olan sahneler çok iyi ayıya bi degaj dikseymiş daha iyi olurmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2010 ben yeni gördüm güzelmiş eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2010 fena fikir değil aslında:huh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Eh malum 14 şubat yaklaştı Şimdi yok para tuzağı felan diye laga luga yapmayalım arkadaşlar.Anladık sevgiliniz yok Eh tüm sevgilisizler toplanalım diyorum , bu videodaki yapılanları uygulayalım diyorum ne dersiniz ??? :derisive: [video=youtube;-dmyhEnZimg]http://www.youtube.com/watch?v=-dmyhEnZimg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Kim bu şarkı gibi şeyi söyleyen ? . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Bilmiyorum sadece klibi ilginç geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Kaçak = Koymaz bana senin aşıkın diye geçiyor ama grup çıkmıyor kim belli değil yani Klibe gelince bencil kıskanç nasıl kıskanıyor eğlenceli bir iş aslında ama videoyu izlerken sen bir sert erkeğe denk gelde ne yapıyorlar sana diyecektim zaten sonunda kovalıyorlardı Biz iyisimi evimizde sessiz takılalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 bence yapılması gereken en önemli şey sevgiliye yol vermek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Kaçak = Koymaz bana senin aşıkın diye geçiyor ama grup çıkmıyor kim belli değil yani Klibe gelince bencil kıskanç nasıl kıskanıyor eğlenceli bir iş aslında ama videoyu izlerken sen bir sert erkeğe denk gelde ne yapıyorlar sana diyecektim zaten sonunda kovalıyorlardı Biz iyisimi evimizde sessiz takılalım Valla ben de şu an çok kıskancım Niye ben yalnızım kiiiiii Yarın dışarı çıkmak istemiyorum ama mecburen çıkmak zorundayımmm Sabrina biz yalnızlıktan kırılıyoruz sen sevgiliye yol ver diyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 tutmayın küçük enişteyi ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 tutmayın küçük enişteyi ! Bu yorumu görünce kolamı püskürttüm sağolasınnn ekran battı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Mavişim sen çok mu seçicisin eminim vardır da sen istemiyorsundur bana gelince sevgilisizlikten şikayetçi değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Mavişim sen çok mu seçicisin eminim vardır da sen istemiyorsundur bana gelince sevgilisizlikten şikayetçi değilim Kısmetsizim canımcım yaaa...Benim beğendiğim bana gelmez beni beğeneni de ben istemem ne bileyim benden fazla adım atıyorsa soğuyorum.Sorun bende sanırım buraya da böyle şeyler yazılmaz da çok duygusal şarkı dinledim , bir hayli de çikolata yedim işte sonuç böyle oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 sevgililer gününde yapmam gereken odama çekilip bütün gün dışarı çıkmamak el ele gezen çiftleri görmek istemiyorum ya insanlar tabi mutlu olsun güzelde nebileyim aman ya odamda son ses müzik dinleyip içerim abicim paylaşım için sağol buarada mavi siyah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 sevgililer gününde yapmam gereken odama çekilip bütün gün dışarı çıkmamak el ele gezen çiftleri görmek istemiyorum ya insanlar tabi mutlu olsun güzelde nebileyim aman ya odamda son ses müzik dinleyip içerim abicim paylaşım için sağol buarada mavi siyah Rica ederim canım Ama ben yarın okula gideceğim , bankada işlerim var vs. vs. ..Yani mecbur dışarı çıkacağım. :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 gözlerini kapa tak kulaklıgını fonda muzık gez takıl gözlemle yada insanları nebiliyim zaten sevgilisi olana hergün sevgililer günü dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 gözlerini kapa tak kulaklıgını fonda muzık gez takıl gözlemle yada insanları nebiliyim zaten sevgilisi olana hergün sevgililer günü dimi Teoman şarkıları felan attım telefona yarın onları dinleyeceğim melankoli takılırım herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 ahahha yalnızlar kulübü kuralım hemen ya bende aynen yarın tüm gün within temptation/forgiven ve lost sonrada god is an astronaut ve russian circle dinlicem sondada nokta atışı coda [video=youtube;BNiz0prt-0s]http://www.youtube.com/watch?v=BNiz0prt-0s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Yarın chattte yalnızlar partisi yapalım Nasıl fikir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 süper harikasın yapalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 kızım benden yalnızı yok.annemle sevgililer gününe giricez.elektirikler gidip mum ışığında kalınca romantizmde yaparız sddfsa :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Saat belirleyelim yalnız olanlar gelsin Böyle özel günlerde yalnız olduğunu gizlemek için kendini çevrimdışı gösterenler olur yaaa...Bu defa saklanmayalım yaaa biz ve bizim gibiler toplaşalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 sevgi neydi ? sevgi emekti... o zaman 14 şubat emekliler günü olsun ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.