fotonkedi Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2010 http://pinpinonline.online.fr/dotclear/images/flims/tideland.jpgTür : Fantastik / Dram Yaş Sınırı : 26 Nisan 2006 (Fransa) Yönetmen : Terry Gilliam Senaryo : Terry Gilliam , Tony Grisoni , Mitch Cullin (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Nicola Pecorini Yapım : 2006, Kanada / İngiltere , 122 dk. Oyuncular Jodelle Ferland (Jeliza-Rose) , Janet McTeer (Dell) , Brendan Fletcher (Dickens) , Jeff Bridges (Noah) , Jennifer Tilly (Kraliçe Gunhilda) , Dylan Taylor (Patrick) , Wendy Anderson (Kadın) , Kent Wolkowski (Oğlan) , Kent Wolkowski (Oğlan) , Alden Adair (Luke) , Sally Crooks (Dell'in Annesi) http://www.dailyllama.com/news/2005/images/tideland_poster.jpgJeliza-Rose rok gitaristi eskisi babasıyla birlikte büyük şehirden doğal ortama gelmiş burada yaşamaktadır. Onunla hiç konuşmayan babasının esrarı, tavan arasında kimin yaptığı belirsiz gürültüler ve gerçek hayatın diğer tatsızlıkları içinde küçük kız, kendi kurduğu hayal dünyasında yaşamaktadır. Cırcır böceklerine bile isim takan, hayali varlıklarla tren yolları üzerinde oyunlar kuran ve müthiş maceraları paylaşan Jelise-Rose'nin gerçeküstü olduğu kadar mizah ve gerilimle de dolu hikayesi, Mitch Cullin'in klasik romanından uyarlanıyor. Oz Büyücüsü ve Alis Harikalar Diyarında'nın geleneklerine sırtını yaslayan bu eserin tam da kült yönetmen Terry Gilliam'ın dişine göre olduğunu söylemek, sanırız fazla ileri gitmek olmaz. *beyazperde 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 bu filmi izlemiştim , çok farklı bir atmosferde,, güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 kaç kere izledim gene olsa gene izlerim büyülü film ashde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Evet güzel film geçen sene izlemiştim heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 jodella ferland ı takdir ettim ...geçenlerde bir filmde daha gördüm yine farklı bir çocuğu canlandırıyordu... büyümüş halini merak ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2010 gerçekten de güzel filmdi.. acaba digiturk'de yeniden verirler mi.?? (fotoncum mail atalım adamlara yayınlasınlar.. zaten birçok filmi sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar..) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2010 koymuşlardı yine ısıtılmışolarak ama benim hala umudum var secretjo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.